*DEFINITIEF VERKOCHT

In het rustieke dorp Heerjansdam, dat 10 autominuten van Rotterdam is gelegen, gaat Van Wijnen in verkoop met 12 twee onder één kapwoningen van het type Waal en het type Nieuwe Maas en 1 vrije bouwkavel. Prijzen zijn vanaf € 349.000,-- v.o.n. en dit is inclusief een fraaie keuken, luxe sanitair en tegelwerk.

NIEUW HAVENKANT, HEERJANSDAM

Modern wonen op vertrouwde grond.
In het hart van het dorp Heerjansdam, gelegen tussen water en groen, ontwikkelt Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. de aantrekkelijke dorpsuitbreiding Nieuw Havenkant.
Heeft u overdag een druk bestaan en verlangt u naar een plek om elke dag de balans weer terug te vinden, dan is Nieuw Havenkant iets voor u!

Fase 2 van nieuwbouwproject Nieuw Havenkant bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen in twee verschillende typen: Nieuwe Maas en Waal.
Daarnaast is er 1 unieke vrije bouwkavel te koop waarop u zelf uw droomhuis kunt laten bouwen.
Zowel de 1e fase van Nieuw Havenkant (in 2014 afgerond) als deze fase bevinden zich op steenworpafstand van het centrum van Heerjansdam en zijn prachtig gelegen aan rivier het Waaltje.
Vanuit Heerjansdam bent u binnen 20 minuten in het bruisende Rotterdam!

Uw nieuwe woning wordt pas echt een droomwoning wanneer ook binnen alles helemaal naar uw wens is. Een kwestie van kiezen voor kwaliteit. Bij de keuze voor een keuken en badkamer geldt: zoveel mensen, zowel wensen. Wij hebben ervoor gekozen de woningen geheel te voorzien van een volledige keuken en daarnaast hebben wij voor badkamer en toilet een prachtige tegelpakket, met groot formaat tegels samengesteld.
Ook het sanitair van Villeroy&Boch voldoet hopelijk aan uw wensen. U kunt uw keuken, badkamer en toilet echter nog luxer of nog meer naar uw smaak maken door bij de betreffende showrooms uw wensen kenbaar te maken.

Via de projectsite www.nieuwhavenkant.nl/kopersinfo kunt u door middel van een inlogcode alle
verkoopinformatie, de contractstukken noemen we deze ook wel, inzien. U kunt inloggen met de volgende gegevens:
Gebruikersnaam: KopersinfoNH
Wachtwoord: NH@Heerjansdam

Algemeen

Reeds verkocht 100 %

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Type Ref. Opp. Prijs
Geen resultaten
HEERJANSDAM
Dorpsstraat 33

verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
HEERJANSDAM
Dorpsstraat 33

verkocht

HEERJANSDAM
Dorpsstraat 33

verkocht