6 unieke woningen in het mooie Strijen.
Midden in het gemoedelijke centrum van Strijen worden 6 knappe woningen op ruime percelen gerealiseerd. De weldoordachte indeling geven veel mogelijkheden voor de toekomst.
De woningen hebben een moderne uitstraling en zijn geschakeld, de hoeken zijn half vrijstaand. Er is voorzien in een (slaap)kamer op de begane grond en een badkamer, op de verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd. Desgewenst is dit uit te breiden met een extra badkamer, maar u kunt ook kiezen voor een opbouw waardoor u meer kamers kunt realiseren.
Ook voor de begane grond geldt; er is veel mogelijk qua uitbreiding. Vraagt u hiervoor naar de optietekeningen.
De woningen worden geleverd met sanitair en een keuken, alles afgestemd op uw woonwensen.
De woningen bieden 124 m2 gebruiksoppervlakte en de percelen meten vanaf 242 m2 tot 383 m2.

Er zal worden gebouwd conform de BENG normering (Bijna Energie Neutraal Gebouwd) hetgeen betekent aanwezigheid lucht- water warmtepomp/zonnepanelen/ balans-ventilatie systeem / optimale isolatie/ HR++ beglazing/ Energielabel A+++ etc. De woningen worden dus opgeleverd met vloerverwarming en vloerkoeling op alle woonlagen, dat is fijn wonen !!
Kortom; u bent volledig op de toekomst voorbereid.

Bouw is inmiddels van start gegaan (eind april 2022), gemiddelde bouwperiode van 9 maanden.

Strijen is gemeente in de Hoeksche Waard en heeft ruim 8.000 inwoners. Het project wordt gebouw in het centrum van Strijen waar diverse voorzieningen op korte afstand bereikbaar zijn zoals winkels, openbaar vervoer, sport- en recreatievoorzieningen.

Wanneer u interesse heeft in één van deze woningen kunt u via ons kantoor de uitgebreide informatie zoals tekeningen en technische omschrijving bij ons ophalen op kantoor c.q. opvragen via email info@intrahuis.nl

Algemeen

Reeds verkocht 100 %

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Type Ref. Opp. Prijs
Geen resultaten
Strijen
Achterstraat 4

verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Strijen
Achterstraat 4

verkocht

Strijen
Achterstraat 4

verkocht