Netwerk Avond Ridderkerk 15 april 2019

Terugkijkend op een geweldig Netwerk Event gisterenavond Netwerk Ridderkerk bij Vd Valk Ridderkerk
 
Veel leuke en enthousiaste ondernemers gesproken, en onze aktie met het chocolade vogelhuis was een groot succes.  De opdracht was;  raad van 3 huizen de totale marktwaarde, degene die er het dichtst bij kwam qua bedrag mocht het vogelhuis mee naar huis nemen.
 
De winnaar was heel blij en gaf aan dat hij zijn vrouw heel blij ging maken , ha ha
 
Persoonlijk contact is ons motto, juist nu zo belangrijk in deze woningmarkt. Wij kijken terug op een succesvolle avond.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met ons, wij zijn u graag van dienst.

Sponser RSV de Hoge Devel

Met ingang van december 2018 zijn wij de trotse sponser geworden van deze mooie en actieve vereniging RSV de Hoge Devel.

Even voorstellen

Wegens uitbreiding van ons team met Christa van Swol en Bianca Huyzer hebben wij nieuwe foto's laten maken. Met deze power-vrouwen hebben wij nog meer bevlogenheid in huis gehaald en kunnen wij u nog beter ontzorgen.

Denkt u aan verhuizen? Belt u ons dan voor geheel vrijblijvende afspraak! 078-2021020

(fotos: Petrina)


 

Netwerk Ridderkerk 2018

Maandag 16 April:  Netwerk Ridderkerk 2018.
Net als andere jaren waren wij ook dit jaar deelnemer van, het grootste netwerk event van de regio. Nadat vorig jaar bezoekers kennis konden maken de VR-Bril en het 360 graden beeld, lieten wij dit jaar zien dat bezichtiging ook op deze manier kunnen.

Tijdens het Netwerk Ridderkerk-event presenteerden wij met trots ons nieuwe YouTube-kanaal. In onze eerste aflevering 'Een huis verkopen.... hoe gaat dat eigenlijk?' nemen wij de bezoekers mee in dit proces. 

Toch blijft persoonlijk contact belangrijk in deze hectische woningmarkt, wij hebben weer veel mensen mogen spreken en veel vragen kunnen benatwoorden. 
Al met al een geslaagde avond dus!

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.  

Hoeksche Waard Exclusief

Mooi Artikel in de ''Hoeksche Waard Exclusief'' over de kavels die wij aanbieden in Klaaswaal.


Het hele artikel is te lezen via deze link: http://www.hoekschewaardexclusief.nl/
 

BrAM Magazine

De nieuwe BrAM is uit, met een leuk artikel van ons en het vernieuwde kantoor!

Het magazine is via onderstaande link online te lezen.
Blader snel naar pagina 38 en 39. 

https://issuu.com/www.bram-magazine.nl/docs/bram_sep17_issuu 

Life-events

Life-events is een platform dat je helpt met vragen op het gebied van financiële, juridische en fiscale zaken. Dit met behulp van een aantal specialisten die kennis hebben op deze gebieden. Je kunt contact opnemen met Life-events en die  zoeken, aan de hand van jouw vraag, een specialist en je wordt binnen 24 uur in contact gebracht met deze specialist!


Wij als Intrahuis Makelaars zijn ook als specialist aangesloten bij Life-events. Als makelaar en taxateur kunnen wij jouw vragen op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties beantwoorden en je eventueel in contact brengen met de andere specialisten van Life-events.

Trotse sponsor T.V. Heer Jan

Met ingang van 1 juni 2017 zijn wij trostse sponsor geworden van Tennis Vereniging Heer Jan.
Vanaf nu siert ons prachtige reclame bord op baan 2.

Start bouw 2e fase Nieuw Havenkant te Heerjansdam

Inmiddels is de bouw van de tweede fase van het nieuwbouw project Nieuw Havenkant te Heerjansdam gestart. Op 27 maart jl. is de eerste paal van type Nieuwe Maas geboord. Na een week van boorwerkzaamheden is de machine verplaatst naar type Waal en is op 5 april jl. ook de eerste paal van type Waal geheid. Als de weersomstandigheden en nutspartijen meewerken, is de verwachting een oplevering voor de kerst. De start van de bouw werd op 25 april gevierd met alle kopers en projectbetrokkenen. Ondanks het wisselvallige weer een zeer geslaagde middag!
 

start ( ver)bouwing vrijdag 21 april

Het is dan eindelijk zover, de (ver)bouw van de 30 appartementen gaat dan nu echt beginnen. De verwachting voor de oplevering is medio december 2017. Maar voordat het zover is, zullen we symbolisch de eerste muur inslaan om de start van de bouw in te luiden. 

Uiteraard een moment om bij stil te staan. Met onze kopers hebben we dit gevierd onder het genot van een hapje en drankje.

Sponsor overeenkomst Intrahuis VV Rijsoord

Intrahuis tekent sponsorovereenkomst met BCR.

Fotoshoot bij Petrina Portretfotostudio

Afgelopen maand hebben wij met het Team een zeer geslaagde fotoshoot gehad bij Petrina Portretfotostudio. (http://www.petrina.nl/fotostudio/)

De prachtige locatie met mooie details en veel licht, maakte de ideale plek voor een mooie teamfoto.

Een warm ontvangst, compleet met stylingtips & visagie zorgde voor een leuke middag en een zeer geslaagd resultaat.
 
Dank voor de gezellige middag!
 

Start verkoop Forty Five 30 appartementen te Zwijndrecht

Locatie Forty Five
De transformatie van dit voormalige kantoorpand naar 30 appartementen is uniek voor de gemeente Zwijndrecht. Het woongebouw zal de naam: Forty Five krijgen en is gelegen in het hart van het centrum.  
30 riante appartementen verdeeld over 6 woonlagen en variërend van 86 tot 99 m2. Uiteraard biedt het gebouw een lift , tevens is er op de begane grond een multifunctionele ruimte ter beschikking voor bewoners alsmede een binnentuin.
Eigen parkeerplaats op het buitenterrein.  

•    30 riante appartementen aan de Stationsweg 45
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]