Kopen

Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij de aankoop van een andere woning. Wij adviseren u voor de eerste keer zelf te gaan bezichtigen, als u vervolgens enthousiast bent en uzelf afvraagt: wat zou een makelaar van deze woning en de bijbehorende vraagprijs vinden dan gaan wij de tweede keer graag met u mee.
Wij zullen voor u onderhandelen over de verkoopprijs, de koopakte voor u nakijken, met u meegaan naar de opleveringsinspectie en vervolgens naar het notariskantoor alwaar u de sleutel overhandigt krijgt.

Verkopen

Bij een voorgenomen verkoop maakt u eerst een vrijblijvende afspraak met ons. Onze makelaar komt uw woning taxeren en adviseert wat er eventueel nog moet gebeuren om de woning zo goed mogelijk verkoopklaar te maken. Immers de woning moet op zijn allerbest gepresenteerd worden op internet. Desgewenst stellen wij u voor aan onze styliste, zij loopt een uurtje met u door uw eigen woning en geeft u tips & tricks om met weinig moeite de woning beter te kunnen presenteren.
Vervolgens worden er foto's gemaakt, maken wij de verkooptekst voor u klaar en na uw goedkeuring wordt deze op internet geplaatst. Eventuele bezichtigingen melden wij u minimaal  1 dag vantevoren en na afloop laten wij u weten hoe de bezichtiging verlopen is en wat wij af hebben kunnen spreken met de kijkers.

Taxaties

Voor een gevalideerd (NWWI) taxatierapport kunt u ook bij ons terecht. Binnen enkele dagen heeft u het rapport elektronisch ondertekend in uw e-mailbox.

Life-events

Wij als Intrahuis Makelaars zijn ook als specialist aangesloten bij Life-events. Als makelaar en taxateur kunnen wij jouw vragen op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties beantwoorden en je eventueel in contact brengen met de andere specialisten van Life-events

 

Life-events is een platform dat je helpt met vragen op het gebied van financiële, juridische en fiscale zaken. Dit met behulp van een aantal specialisten die kennis hebben op deze gebieden. Je kunt contact opnemen met Life-events en die  zoeken, aan de hand van jouw vraag, een specialist en je wordt binnen 24 uur in contact gebracht met deze specialist!

 

Verkoopstyling

In deze tijd waarin alles op internet wordt beoordeeld is het van groot belang dat uw woning op zijn allerbest wordt aangeboden. Bij voorkeur schakelen wij bij iedere voorgenomen verkoop een styliste in die u tips & tricks geeft om met zo weinig mogelijk moeite/middelen de woning zo goed mogelijk te kunnen presenteren.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]