Aankoop

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, zult u merken dat het momenteel niet eenvoudig is. Of het nu gaat om uw eerste woning, een tweede woning, een bestaande woning of een nieuwbouwwoning in nagenoeg alle doelgroepen van de woningmarkt is er momenteel een enorm tekort aan woningen.

Verkoop

Past uw woning niet meer bij uw woonsituatie? Wilt u groter wonen vanwege gezinsuitbreiding? Of juist kleiner wonen, omdat uw kinderen het huis uit zijn? Of verkeert u wellicht in een vervelende periode door overlijden of scheiden? Dan is dit misschien wel het juiste moment om uw huis te verkopen.

Taxaties

Voor verschillende doeleinden kan het zijn dat u een taxatierapport nodig heeft om op objectieve wijze de waarde van een woning vast te stellen. Geldverstrekkers zullen vragen om een taxatierapport bij het aankopen van een nieuwe woning, maar ook bij het oversluiten van uw bestaande hypotheek is een taxatie vaak noodzakelijk.

Meteen een taxatie aanvragen

Gratis waardebepaling

Bent u benieuwd of het ook voor u een mooi moment is om uw woning te gaan verkopen? Een goed begin is dan wellicht om een waardebepaling van uw huidige woning te krijgen. Onze gratis waardebepaling is een goede eerste stap om een indruk te krijgen van waar uw woning staat in de markt.