Verkoop

Uw huis verkopen

Past uw woning niet meer bij uw woonsituatie? Wilt u groter wonen vanwege gezinsuitbreiding? Of juist kleiner wonen, omdat uw kinderen het huis uit zijn? Of verkeert u wellicht in een vervelende periode door overlijden of scheiden? Dan is dit misschien wel het juiste moment om uw huis te verkopen.
 
Voor u waarschijnlijk een spannende gebeurtenis en voor ons is dat iets wat wij met heel veel plezier dagelijks doen. Gelukkig hebben wij al meer dan 25 jaar heel veel mensen mogen helpen met de verkoop van hun woning en in veel gevallen zelfs vaker dan eenmalig. Een groter compliment, dan de terugkeer van een klant, bestaat in onze ogen niet. Onze professionele makelaars werken veel in de regio, zijn lokaal bekend en hebben een groot netwerk. Dit zorgt ervoor dat we in de meeste gevallen direct al geïnteresseerden hebben voor de te verkopen woning. 
 
Intrahuis begeleidt u volledig in het verkoopproces vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris. Tijdens dit proces communiceren wij open en transparant alle te nemen stappen. Een woning verkopen is maatwerk, geen enkele verkoop is hetzelfde en daarom houden wij u op de hoogte bij iedere stap die we maken en overleggen we liever een keertje extra als dit nodig is. 


Waarom kiezen voor Intrahuis Makelaars?

Wij zijn al meer dan 25 jaar lang in de regio actief en lokaal algemeen bekend. 
Wij bieden deskundige begeleiding met professionele makelaars die oog hebben voor uw belang.
Flexibiliteit ten aanzien van bezichtigingen van uw woning buiten kantoortijden.
Open en transparante communicatie. Het gehele verkooptraject wordt in nauw overleg met u bepaald.
Wij beschikken over een groot bestand met woningzoekenden die wellicht geïnteresseerd zijn in uw woning.
Wij worden door verkopers op Funda gemiddeld met een 9,5 gewaardeerd. Hier zijn we ook erg trots op en houden we dan ook graag zo in stand. 


Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw woning

Bent u benieuwd of het ook voor u een mooi moment is om uw woning te gaan verkopen? Een goed begin is dan wellicht om een waardebepaling van uw huidige woning te krijgen. Onze gratis waardebepaling is een goede eerste stap om een indruk te krijgen van waar uw woning staat in de markt. Wij komen vrijblijvend bij u langs en geven op basis van de staat van de woning, de huidige woningmarkt en de woningtransacties in de afgelopen periode een schatting van de waarde van uw woning.


Neem vrijblijvend contact op

Wilt u eens persoonlijk kennis maken of overweegt u uw woning te gaan verkopen? Dan horen wij dit graag van u. Wij zijn ervan overtuigd u optimaal te kunnen begeleiden bij de verkoop van uw woning. Vul het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.