Verkoop

Een woning verkopen

Past jouw woning niet meer bij je woonsituatie of huidige wensen? Dan is dit misschien wel het juiste moment om te verkopen. Of zijn er andere omstandigheden waardoor je wellicht je woning moet verkopen? Wij staan voor je klaar met het beste advies in de woningmarkt.
 
Al meer dan 25 jaar hebben wij veel mensen met plezier mogen helpen met de verkoop van hun woning. In veel gevallen zelfs vaker dan eenmalig. Een groter compliment dan de terugkeer van een klant, bestaat in onze ogen niet. Wij vinden het belangrijk om net dat extra stukje persoonlijke aandacht te geven.
 
Een woning verkopen is maatwerk en geen enkele verkoop is hetzelfde. Ons enthousiaste team zorgt voor transparante, persoonlijke communicatie tijdens het gehele verkooptraject. Onze ervaren, deskundige en gediplomeerde makelaars staan altijd voor je klaar vanaf de eerste stap tot en met het notarieel transport bij de notaris. Zij hebben een groot regionaal netwerk. Dit zorgt ervoor dat we in de meeste gevallen direct al geïnteresseerden hebben voor de te verkopen woning. 
 

Waarom kiezen voor Intrahuis Makelaars?

Wij bieden deskundige begeleiding met professionele makelaars die oog hebben voor jouw belang en gaan altijd voor een succesvolle verkoop. Persoonlijke benadering en klanttevredenheid staan bij Intrahuis Makelaars hoog in het vaandel. We zijn er dan ook enorm trots op dat klanten ons hebben gewaardeerd met een verkoopgemiddelde van een 9,5 op Funda.
 
Onze voordelen:
  • Open en transparante communicatie
  • Klein team, dus korte communicatielijnen
  • Het gehele verkooptraject wordt in nauw overleg bepaald
  • Verkoopstyling, een woningvideo en dronefotografie mogelijk
  • Flexibel in het bezichtigingen buiten kantoortijden
  • Wij beschikken over een groot bestand met woningzoekenden die wellicht geïnteresseerd zijn in jouw woning 


Gratis waardebepaling 

Benieuwd of het ook voor jou een mooi moment is om je huidige woning te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Op basis van de staat van de woning, de huidige woningmarkt en de woningtransacties in de afgelopen periode geven wij een schatting van de waarde van jouw woning. Hiermee krijg je een goede indruk van jouw mogelijkheden in de woningmarkt. 

Neem vrijblijvend contact op

Overweeg je om een woning te gaan verkopen? Kom eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Vul het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.