Taxaties

Een huis taxeren

Voor verschillende doeleinden kan het zijn dat u een taxatierapport nodig heeft om op objectieve wijze de waarde van een woning vast te stellen. Geldverstrekkers zullen vragen om een taxatierapport bij het aankopen van een nieuwe woning, maar ook bij het oversluiten van uw bestaande hypotheek is een taxatie vaak noodzakelijk. Het komt ook voor dat er voor minder leuke omstandigheden, zoals een echtscheiding of een overlijden, een taxatie nodig is. Ons kantoor kan u in alle gevallen snel van dienst zijn en ervoor zorgen dat uw benodigd taxatierapport snel beschikbaar is voor u.

NWWI gecertificeerd taxateur
Ons kantoor beschikt over gekwalificeerde taxateurs. De taxaties zijn automatisch geschikt voor alle geldverstrekkers en voor een geldlening met Nationale Hypotheek Garantie. Wij taxeren via het NWWI, wat inhoudt dat de rapporten worden gevalideerd door uitsluitend goed opgeleide en ervaren validatie-medewerkers.
Het NWWI levert een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen en waarmee taxateurs die staan voor hun vak hun aanzien en imago als professional kunnen verbeteren.


Waarom een taxatie via Intrahuis Makelaars?

  • Wij kunnen u snel van dienst zijn
  • Rapport in digitale vorm
  • Rapport compleet uitgewerkt, voorzien van foto’s en onderbouwing.
  • Al 25 jaar de specialist op het gebied van wonen
  • NWWI Gecertificeerd
  • Kennis van de lokale woningmarkt 

Neem contact met ons op

Wilt u uw woning door ons laten taxeren? Dan horen wij dit graag van u. Wij zijn ervan overtuigd u goed van dienst te kunnen zijn, ongeacht de reden van uw gewenste taxatie. Vul het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.