Taxaties

Een woning taxeren

De waarde van een woning objectief vaststellen door middel van een taxatie is nodig voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld bij het aankopen van een nieuwe woning of het oversluiten van een bestaande hypotheek. Bij minder leuke omstandigheden, zoals een echtscheiding of een overlijden, is soms ook een taxatie nodig. Ongeacht de reden van de gewenste taxatie, kunnen wij je altijd snel van dienst zijn en heb je het benodigd taxatierapport snel in handen.
 

NWWI gecertificeerd taxateur

Onze taxateurs zijn NWWI gecertificeerd. De taxaties zijn daarmee automatisch geschikt voor alle geldverstrekkers en voor een geldlening met Nationale Hypotheek Garantie. De rapporten worden gevalideerd door uitsluitend goed opgeleide en ervaren validatie-medewerkers. Het NWWI verstrekt een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen.
 

Waarom kiezen voor Intrahuis Makelaars?

Voor taxaties ben je bij onze ervaren taxateurs aan het juiste adres. 

De voordelen:
  • Wij kunnen je snel van dienst zijn 
  • Rapport in digitale vorm
  • NWWI gecertificeerd
  • Rapport compleet uitgewerkt, voorzien van foto’s en onderbouwing
  • Meer dan 25 jaar ervaring en kennis van de regionale woningmarkt 
Meteen een taxatie aanvragen


Neem vrijblijvend contact op

Overweeg je om een woning te laten taxeren? Wij zijn ervan overtuigd je goed van dienst te kunnen zijn, ongeacht de reden van de gewenste taxatie. Vul het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.