Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling 

Bent u benieuwd of het ook voor u een mooi moment is om uw woning te gaan verkopen? Een goed begin is dan wellicht om een waardebepaling van uw huidige woning te krijgen. Onze gratis waardebepaling is een goede eerste stap om een indruk te krijgen van waar uw woning staat in de markt. Wij komen vrijblijvend bij u langs en geven op basis van de staat van de woning, de huidige woningmarkt en de woningtransacties in de afgelopen periode een schatting van de waarde van uw woning.

Wanneer u een gratis waardebepaling van Intrahuis Makelaars wilt ontvangen dan gaan we bijna hetzelfde te werk als wanneer we een huis in de verkoop nemen. Onze makelaar zal de woning bekijken en beoordelen op de huidige staat van de woning en de positieve en negatieve punten van de woning beoordelen. Op basis van deze punten, onze kennis van de lokale woningmarkt en omdat we weten wat er momenteel in de woningmarkt wordt aangeboden kunnen we een realistische schatting afgeven van de actuele marktwaarde van uw woning. Tijdens de afspraak kunt u natuurlijk ook meteen al uw vragen over een eventuele verkoop van uw woning aan ons stellen en leert u ons gelijk al een beetje kennen. 


Neem contact met ons op

Heb je interesse om een gratis waardebepaling van ons te ontvangen? Vul dan het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.