Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling 

Benieuwd of het ook voor jou een mooi moment is om je woning te gaan verkopen? Een goed begin is dan een gratis waardebepaling. Hiermee krijg je een indruk van waar de woning staat in de markt. Onze makelaar komt vrijblijvend bij je langs en geeft op basis van de staat van de woning, de huidige woningmarkt en de woningtransacties in de afgelopen periode een schatting van de actuele marktwaarde van jouw woning.

Bij een gratis waardebepaling van Intrahuis Makelaars gaan we ongeveer hetzelfde te werk als wanneer we een huis in de verkoop nemen. Tijdens de afspraak kan je ook meteen al je vragen stellen over een eventuele verkoop van de woning. Zo leer je ons gelijk al een beetje kennen.  
 

Neem vrijblijvend contact op

Interesse om een gratis waardebepaling van ons te ontvangen? Vul dan het formulier op onze contactpaginain of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.
Wij staan voor je klaar!

Als je vragen hebt over je eigen eigendom, een eigendom uit onze portefeuille of andere vragen die betrekking hebben op de woningmarkt. Neem contact met ons op en wij geven je zo spoedig mogelijk antwoord.
Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om alle velden in te vullen.