Aankoop

Een huis aankopen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, zult u merken dat het momenteel niet eenvoudig is. Of het nu gaat om uw eerste woning, een tweede woning, een bestaande woning of een nieuwbouwwoning in nagenoeg alle doelgroepen van de woningmarkt is er momenteel een enorm tekort aan woningen. Professionele begeleiding kan hierbij dan een uitkomst bieden. Al jaren blijkt een aankoopmakelaar een bewezen meerwaarde en zijn wij van mening dat een goede aankoopmakelaar zichzelf terug zou moeten verdienen. 
 
Het aankopen van een nieuwe woning is voor u geen dagelijkse bezigheid en in de huidige markt kunt u al gauw achter het net vissen. Daar komt ook bij dat de verkopende partij, in de meeste gevallen een verkoopmakelaar heeft, welke de vraagprijs en de verkoopinformatie heeft vastgesteld. Deze makelaar dient uiteraard het belang van de verkopers. Hoe mooi is het dan als u wordt geholpen door een deskundige aankoopmakelaar die u bijstaat bij het bekijken van woningen, u voorziet van reële informatie en de onderhandelingen voor u doet zonder de nodige emoties die er voor u bij zullen komen kijken. 
 
Het komt vaak genoeg voor dat wij bij een aankoop van een woning toch een betere koopsom weten te krijgen. Of dat we kunnen voorkomen dat er bepaalde keuzes gemaakt worden waar u achteraf spijt van zou kunnen krijgen. Intrahuis Makelaars is reeds jaren actief in de regio en weet wat er te koop is en welke prijs het huis zou mogen hebben. Uiteraard staat het u vrij als u meer wenst te betalen dan een vraagprijs, maar ook hierbij zullen wij u van het nodige advies voorzien. 
 
Kom eens langs op ons kantoor voor een uitgebreid gesprek. Dan kunt u alle mogelijkheden met een van onze makelaars bespreken gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en dient vooral als kennis making. Zo kunt u ons leren kennen en weet u wat u aan ons heeft als u ons zou inschakelen als uw aankoopmakelaar. Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak.

Waar wij u bij zullen staan:

  • Uw zoektocht naar een geschikte woning
  • Bezichtigen van de woning
  • Kadastraal onderzoek
  • Onderzoek naar erfdienstbaarheden en overige bedingen
  • Taxatie en eventueel een bouwkundige keuring
  • De onderhandelingen
  • Het nalopen en inhoudelijk controleren van de koopakte
  • Begeleiding bij de overdracht
  • Nazorg 

Waarom kiezen voor Intrahuis makelaars:

Indien we er niet in slagen een passende woning voor u te vinden of we er helaas niet uitkomen met de verkopende partij dan blijft de opdracht zonder verdere kosten voor u staan totdat er een nieuwe woning is gevonden. U wordt bijgestaan door deskundige makelaars die al jaren actief zijn de regio en in de loop der jaren een groot netwerk hebben opgebouwd. Gedurende het zoeken, de onderhandelingen en het doorspreken van de voorwaarden is er nauw intensief overleg met u. U kunt altijd rekenen op een eerlijk en onderbouwd advies.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u eens persoonlijk kennis maken of overweegt u een aankoopmakelaar in de hand te nemen? Dan horen wij dit graag van u. Wij zijn ervan overtuigd u optimaal te kunnen begeleiden bij de zoektocht naar uw nieuwe woning. Vul het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.