Aankoop

Een woning aankopen

Het aankopen van een nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid en in de huidige markt vis je snel achter het net. De woningmarkt is volop in beweging en de zoektocht naar een nieuwe woning vaak complex. Goede begeleiding door een deskundige aankoopmakelaar is daarom van groot belang. Juist in deze onzekere tijd. 
Als aankoopmakelaar staan wij je bij tijdens het bekijken van woningen en voorzien je van reële informatie. Ervaring leert dat er zoveel meer te zien is in de woning zelf, dan dat je in een brochure of op internet kunt zien. Het gevaar is dat mensen ‘verliefd’ worden op een huis en daardoor belangrijke punten over het hoofd zien. Een huis kopen is een van de grootste beslissingen in je leven. Laat je daarom altijd goed adviseren.
Daarnaast verzorgen wij als aankoopmakelaar ook de onderhandelingen, zonder de nodige emoties. Intrahuis Makelaars is al jaren actief in de regio en heeft veel marktkennis. Wij weten wat er te koop is en welke prijs het huis zou mogen hebben. Het komt vaak genoeg voor dat wij toch een betere koopsom kunnen realiseren.
Wij zijn van mening dat een goede aankoopmakelaar zichzelf altijd terug zou moeten verdienen en echt een meerwaarde kan zijn in het aankoopproces. 
 

Waarom kiezen voor Intrahuis Makelaars?

Bij ons word je bijgestaan door deskundige makelaars die al jaren actief zijn de regio. Gedurende het zoeken, de onderhandelingen en het doorspreken van de voorwaarden is er nauw en intensief contact met de klant. Je kunt altijd rekenen op een eerlijk en onderbouwd advies.

Als aankoopmakelaar verzorgen wij: 

  • Bezichtigen van de woning
  • Kadastraal onderzoek
  • Onderzoek naar erfdienstbaarheden en overige bedingen
  • Taxatie en eventueel een bouwkundige keuring
  • De onderhandelingen
  • Het nalopen en inhoudelijk controleren van de koopakte
  • Begeleiding bij de overdracht
  • Nazorg 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij je optimaal te kunnen begeleiden bij de zoektocht naar jouw nieuwe woning!

Neem vrijblijvend contact op

Overweeg je een aankoopmakelaar in de hand te nemen? Kom eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Vul het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 078 - 202 10 20 of 0180 - 39 62 18.