Het zeer ruim opgezette plan bestaat uit maar liefst 76 duurzame gasloze woningen en kavels. Hiervan zijn er 26 appartementen, 12 rijwoningen, 22 half vrijstaande woningen en 16 vrije kavels. De woningen zijn straks ‘te gast’ in het groene landschap.
Buiten dat het project woningen biedt voor uiteenlopende doelgroepen, zal het tevens een mooi wandel –en recreëergebied worden met veel water, groen, en bloemen- en plukweides. “De landerij van Rijsoord” is straks één van de mooiste woongebieden van de regio.

Hoe werkt de voorschrijving?
Vanaf dit moment zal er op de website de mogelijkheid zijn om uw interesse voor een specifieke woning of kavel kenbaar te maken. U gaat hiervoor naar de projectwebsite www.landerij-van-rijsoord.nl. Op de website vindt u vanaf dat moment een interactieve kavelkaart waarop de woningen en kavels aanklikbaar zijn. Door een woning aan te klikken kunt u nadere kenmerken van de woning zien én er zal een indicatieve prijsrange vermeld worden. Hier kunt u ook aangeven waar uw interesse in dit stadium naar uitgaat.

Het doorgeven van uw woningvoorkeur is overigens geheel vrijblijvend en u zit dus nog nergens aan vast. Voor de goede orde merken wij op dat de volgorde (snelheid) van het insturen van deze voorinschrijving geen invloed heeft op de te verkrijgen punten en hiermee de toewijzing. Bovendien bent u in dit stadium nog niet gebonden aan het bouw-/kavelnummer waar u bij de voorinschrijving uw voorkeur voor uitspreekt. Het kan dus zijn dat u bij definitieve verkoop uiteindelijk voor een andere woning/kavel inschrijft, dit gaat niet ten koste van de verkregen punten. De voorinschrijving sluit op 7 oktober a.s. U heeft dus tot die tijd gelegenheid om uw voorkeur op te geven. Vanaf 7 oktober tot en met 14 oktober hebben ook kandidaten die geen voorinschrijving hadden gedaan de gelegenheid zich in te schrijven.

Voorkeur inschrijving
De verkoop van de woningen zal straks geschieden via een puntensysteem. Op basis van verschillende uitgangspunten kunnen er punten verkregen worden waarmee de kans op toewijzing van een bouwnummer zal worden vergroot. Door nu alvast uw voorkeur op te geven ontvangt u punten en heeft u straks een grotere kans op het door u gekozen bouwnummer. Dus deze kans wilt u niet missen!

Start verkoop
Er wordt nu hard gewerkt aan de verdere uitwerking van het plan en het klaar maken van alle stukken om met de daadwerkelijke verkoop te kunnen starten. Wij kunnen ons voorstellen dat u erg benieuwd bent naar meer informatie maar op dit moment is er niet meer dan hetgeen via de website te vinden is.
Wij verwachten dat de officiële start verkoop van “De Landerij van Rijsoord” binnenkort zal plaatsvinden. Uiteraard houden we u hier nauwgezet van op de hoogte.

Algemeen

Adres:Rijksstraatweg
Ridderkerk
Vraagprijs:Op aanvraag
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2023
Ridderkerk
Rijksstraatweg ong

Prijs op aanvraag


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Ridderkerk
Rijksstraatweg ong

Prijs op aanvraag

Ridderkerk
Rijksstraatweg ong

Prijs op aanvraag