Omschrijving

Genieten van uw eigen unieke woning langs het Waaltje in Barendrecht.

Droomt u ook van uw eigen unieke woning, compleet naar uw woonwensen ontworpen op een prachtige plek.

AKM projectontwikkeling biedt u deze mogelijkheid met Villapark ‘t Waelhof, gelegen aan het Waaltje in Barendrecht (op de grens met Heerjansdam).

Wij stellen u als toekomstig bewoner centraal. Samen met u ontwikkelen en ontwerpen wij uw woonwens op één van onze prachtig aangelegde kavels. In samenwerking met gemeente Barendrecht en stedenbouwkundig bureau Wissing is een uniek hof gecreëerd, waar kinderen vrij kunnen spelen en dat verkeersluw wordt aangelegd. Een uniek stukje Barendrecht zal hier verrijzen!

In totaal worden hier 7 vrijstaande villa’s met eigen parkeerplaatsen gerealiseerd . De diverse kavels hebben elk een eigen oriëntatie, waarbij het zicht op het water centraal staat. Dit op een manier, die optimale privacy garandeert en hiermee toch niet het open karakter verliest. Het geheel van hoogwaardig aangelegde buitenruimte in combinatie met traditioneel gebouwde villa’s zal uw woonwens optimaal vervullen.

bouwnummers 1 en 2 zijn nog beschikbaar in dit project.

Bouwnummer 1: € 861.000,-
kavelopp: ca. 585 m2
woninginhoud ca.600 m3


Bouwnummer 2: € 849.000,-
Kavelopp: ca. 565 m2
Woninginhoud: ca. 600 m3


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]