Omschrijving

Zegt u het maar…!

Als koper kunt u zoveel als mogelijk meedenken bij de indeling van deze geschakelde villa’s zodat het een unieke woning wordt welke speciaal voor u, zoveel als mogelijk op maat wordt uitgevoerd.

De geschakelde villa's 1/2 zijn op grote kavels van meer dan 400m2 per woning gesitueerd. Rondom de woningen zijn riante mogelijkheden voor terrassen en zonplaatsen. De natuurlijke omheining van bladhoudende beukenhaag wordt geheel op hoogte aangelegd.

Voor de ontwerpstijl van deze schitterende geschakelde villa's is door de architect de expressionistische Amsterdamse Schoool als uitgangspunt gekozen. Met de traditionele baksteen gevels en detail elementen, de veelzijdige verschijningsvormen, de gebogen dakkap en de hoogwaardige materialen worden twee zeer unieke woningen gerealiseerd.

Het zeer grote volume van de villa's wordt elegant gemaskeerd door een veelzijdigheid van gevelsprongen, uitbouwen en natuurlijk de bijzondere karakteristieke gebogen dakkap.

De mogelijkheden om uw eigen indeling in deze villa's te maken zijn werkelijk eindeloos. De architect heeft een tweetal inspirerende woonindelingen ontworpen, maar gaat graag met u aan tafel om uw specifieke woonwens vorm te geven in deze prachtige geschakelde villa's!

INDELING EN KORTE OMSCHRIJVING:

De begane grond heeft een open karakter met openslaande deuren naar de ruime tuinen rondom de villa's.
Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers gesitueerd, waarvan één de master bedroom, met eigen inloop badkamer en toegang tot een groot balkon. Verder is op de eerste verdieping een royale badkamer en separaat toilet gesitueerd.
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee grote slaapkamers, een separaat toilet en de CV ruimte gesitueerd, welke ook gebruikt kan worden als wasruimte.
De architect heeft inspirerende woonindelingen ontworpen voor deze villa's, maar gaat graag met u aan tafel om uw specifieke woonwens vorm te geven en zo te komen tot uw unieke droomhuis.

kavel 1: E 668.500,-- vrij op naam
kavel 2: VERKOCHT
kavel 3: E 649.250,-- vrij op naam
kavel 4: E 649.250,-- vrij op naam


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze makelaars


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]