Omschrijving

Heel soms komt er iets heel bijzonders op ons pad…….

Heel soms komt er iets heel bijzonders op ons pad…….

Een zeer exclusief penthouse met diverse terrassen. Zowel het gebouw als het interieur zijn van een zeer hoogstaand afwerkingsniveau.

Het penthouse is genomineerd voor de prestigieuze interieur-award ARC17

Het gebouw draagt de naam Carnisserhoeck, is opgeleverd in 2016 en biedt ruimte aan 6 appartementen met bijbehorende parkeergarage / box voor twee auto’s per appartement. Toegang middels centrale toegangspoort voor bewoners, bezoekers kunnen aanbellen via de videofooninstallatie.

Gebouw tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers middels buitenlift, vervolgens komt u in de gezamenlijke entree, alwaar toegang tot lift en trappenhuis.

De woning bevindt zich op 2e en 3e verdieping en is volledig voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Uiteraard staat het bouwjaar garant voor optimale isolatie . Verlichting en haard worden via Domotica aangestuurd (middels app)

Entree; ruime hal, meterkast, toiletruimte, de inbouwkeuken is exclusief voor deze woning ontworpen en gebouwd voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, afzuigkap (vanuit aanrechtblad) koelkast, vriezer, vaatwasser, ingebouwde koffieautomaat, stoomoven, oven, wijnklimaatkast , Quooker, het geheel afgewerkt met een Fenix aanrechtblad. Apparatuur van hoogwaardige merken t.w. Gaggenau/Neff
Ruime zithoek met ingebouwde televisie in wandmeubel en uitzicht op de open-haard (gas). Opzij van de living is heel subtiel een werkplek ingericht.
Zowel vanuit keukengedeelte als zithoek heeft u toegang tot terrassen, middels schuifpui. Een terras op het oosten voor ochtendzon en de ander op het zuiden.
Slaapkamer ensuite met badkamer, ruim van opzet, sanitair van Italiaans design (CEA), inloopdouche , Corian wastafelmeubel, veel kastruimte. De riante inloopkast vormt de verbinding tussen bad- en slaapkamer.
De open trap naar de verdieping is een uniek ontwerp speciaal voor deze woning, de treden zijn van bamboe en de trap zelf van staal

Verdieping:
Overloop met openslaande deuren naar dakterras van bijna 100 m2 !!
De verdieping biedt twee kamers, waarvan één nu in gebruik als strijkkamer. De andere kamer geeft toegang tot een tweede badkamer, douche en wastafel.
Separaat 2e toilet met fonteintje op overloop.

Bijzonderheden:
- gezonde en aktieve Vereniging van Eigenaren
- tuin met waterpartij rondom gebouw
- grote afgesloten parkeerbox in kelder voor minimaal twee auto’s
- plus aparte berging in onderbouw

Kenmerken:
Woonoppervlakte 220 m2
Balkons/terras, gezamenlijke buitenruimte 131 m2
Inhoud 649 m3
In deze woning is alles, zowel interieur als exterieur perfect afgewerkt en op elkaar afgestemd, wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezichtiging zodat u dit zelf kunt ervaren.
Onderstaande tekst van binnenhuisarchitect willen wij u niet onthouden:
U kent ze vast wel, stenen die aan de buitenkant volkomen onopvallend eruit zien, zoals een steen hoort te zijn, maar die, als je ze openslaat, een wondere wereld van kristallen laten zien, sprankelend. Dat gevoel krijg je ook als je dit penthouse aan de Carnisserhoeck in Barendrecht betreedt. Ga je hier naar binnen dan wordt je adem ontnomen door de ruimtelijkheid en het licht dat van alle kanten naar binnen valt. Op subtiele wijze begeleiden functionele elementen zoals kasten, wanden en losse objecten je door het penthouse. Glazen wanden zijn daar geplaatst waar je wel zicht wilt hebben maar geen toegang. En niet alleen het daglicht trekt je door het penthouse, ook het kunst licht ondersteunt die beleving. De inrichting is in kleur- en materiaal gebruik terughoudend. Voornamelijk wit en grijs tinten. Zo wordt de aandacht gevestigd op het lage keuken element met zijn prachtige antraciet blad en wengé kleurige omkasting.
De bewoners houden heel erg van koken dus staat dit element centraal zonder te dominant te worden. Maar ook de prachtige foto’s van diverse kunstenaars met opvallende kleuren komen nu volop tot hun recht. En als klap op de vuurpijl is daar de trap. Die is prominent geplaatst met de prachtige gekromde centrale ronde boom waarop de treden als vlinders op rusten. Het materiaal is hetzelfde als die van het keuken element. De trap nodigt je uit om naar boven te gaan en gaat vloeiend naar boven alwaar je direct zicht krijgt over het heerlijk ruime terras. Dit penthouse is zoals een penthouse hoort te zijn, licht, ruim en van een hoge kwaliteit. Als of je constant in de wolken bent.
Bron: HETARCHITECTENBUREAUU gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]