Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Wat een geweldige plek ! en nog zoveel ruimte…..zeldzaam in de regio. Maar liefst 19.800 m2 dus bijna 2 hectare tot uw beschikking, waar is dat nog mogelijk ?!

Deze kavel is zeer landelijk gelegen, grenzend aan het natuurgebied ‘Crezéepolder’ en het park ‘De Gorzen’. Met de auto of fiets bent u in 10 minuten in het centrum van Ridderkerk of in het centrum van Hendrik Ido Ambacht. Ondanks de vrije ligging is de woning ook praktisch gelegen door de uitvalswegen A15 en A16 in de direkte nabijheid. Tevens bent u binnen 10 minuten met de fiets bij de waterbus met een rechtstreekse verbinding naar Rotterdam en Dordrecht.
Kortom; zeer centraal en super landelijk gelegen.

Voor de kavel is een woonbestemming afgegeven voor de bouw van één woning en één bijgebouw.
De woning mag volgens het geldende bestemmingsplan 650 m3 inhoud hebben, het bouwvlak van de woning mag 125 m2 bedragen. De maximale goothoogte bedraagt ten hoogste 3,5 meter. Kijkt u op de locatie naar de omliggende bebouwing ter inspiratie.

Vervolgens heeft u een groot stuk grond / weiland tot uw beschikking waar u paarden/schapen of ander kleinvee kunt laten grazen, u kunt er natuurlijk ook een strakke grasmat of siertuin van maken.

Een geweldige kans voor degene die een dergelijk object zoekt.

Algemeen

Adres:Oudelande 6
Ridderkerk
Vraagprijs:Verkocht
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Landelijk, Open ligging
Perceeloppervlakte:19.800 m²
Type constructie:Traditioneel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Ridderkerk, Ridderkerk, Ridderkerk
Oppervlakte:483 m², 10.075 m², 9.000 m²
Ridderkerk
Oudelande 6

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Ridderkerk
Oudelande 6

Verkocht

Ridderkerk
Oudelande 6

Verkocht