WEGENS OMSTANDIGHEDEN OPNIEUW IN VERKOOP!!!
REEDS IN AANBOUW: ENERGIE-ZUINIGE EN GASLOZE NIEUWBOUWWONING in Strijen-centrum.


Bouwnummer 5 inclusief diverse optie's zoals aanbouw van 2.40 m over gehele breedte achtergevel, aansluitingen keuken voorbereid INCLUSIEF kookeiland, extra grote badkamer op de begane grond, en aanpassingen in elektra.

Perceel afmeting circa 271 m2 eigen grond.
Het project is reeds in aanbouw en de verwachting is dat de oplevering van de woningen eerste kwartaal 2023 zal kunnen plaats vinden. Het project telt totaal 6 woningen.

De woningen hebben een moderne uitstraling en zijn geschakeld. Er is voorzien in een (slaap)kamer op de begane grond en een badkamer, op de verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd.

De woning wordt geleverd met sanitair en een inbouwkeuken. Er is voorzien in een standaard opstelling en afwerking, uiteraard kan dit naar uw wensen worden aangepast en uitgebreid.
De afbeelding die wij u laten zien van een keukenopstelling is qua aansluitingen reeds voorbereid, de keukeninrichting kunt u via de showroom (offerte) of een derden leverancier naar eigen smaak nog op maat laten maken. Uiteraard gaan wij hierover graag met u in gesprek.

Er wordt gebouwd conform de BENG normering (Bijna Energie Neutraal Gebouwd) hetgeen betekent aanwezigheid lucht- water warmtepomp/zonnepanelen/ balans-ventilatie systeem / optimale isolatie/ HR++ beglazing/ Energielabel A+++ etc. De woningen worden dus opgeleverd met vloerverwarming en vloerkoeling op alle woonlagen, dat is fijn wonen!!
Deze woning heeft een isolatiewaarde van Rd5.6. Dat is bijna 20% beter dan dat standaard vanuit het huidige bouwbesluit noodzakelijk is. De woning heeft standaard 6 zonnepanelen en is nog in overleg uit te breiden naar 12 stuks! Op deze woning zijn dan ook geen kosten of moeite bespaard om vooruit te lopen op techniek en isolatiewaarden!

Kortom; u bent volledig op de toekomst voorbereid.

Strijen is gemeente in de Hoeksche Waard en heeft ruim 8.000 inwoners. Het project wordt gebouw in het centrum van Strijen waar diverse voorzieningen op korte afstand bereikbaar zijn zoals winkels, openbaar vervoer, sport- en recreatievoorzieningen.

Wanneer u interesse heeft kunt u documenten zoals tekeningen en technische omschrijving bij ons ophalen op kantoor c.q. opvragen via email info@intrahuis.nl

Woonopp.
124 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Achterstraat 5
Strijen
Vraagprijs:€ 575.000 v.o.n.
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per datum
Ligging:In centrum, In woonwijk
Perceeloppervlakte:271 m²
Perceelbreedte:8 m
Perceeldiepte:33 m
Totale woonoppervlakte:124 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2022
Inhoud:395 m³
Bouwlagen:2
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja - Tuinkamer
Keuken:Ja - Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin breedte:8 m
Tuin diepte:15 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Aan te leggen

Comfort

Raamwerk:Hardhout
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:Vloerverw. geheel, Warmtepomp
Verwarmd water:Warmtepomp
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Mech. ventilatie :Ja
Zonnepanelen:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Strijen
Oppervlakte:271 m²
Strijen
Achterstraat 5

Vraagprijs: € 575.000,- v.o.n.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Strijen
Achterstraat 5

Vraagprijs: € 575.000,- v.o.n.

Strijen
Achterstraat 5

Vraagprijs: € 575.000,- v.o.n.