Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Op een historische plek in het landelijke Rijsoord bieden wij u een, nieuw te bouwen, geschakeld woonhuis aan. Het ontwerp is reeds gemaakt en de vergunning is aangevraagd.

De bouw zal 3e kwartaal 2019 aanvangen, de woning wordt in principe casco opgeleverd en zal verder moeten worden afgebouwd.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen met dezelfde aannemer verder te gaan maar wellicht heeft u andere kontakten danwel ambities/mogelijkheden om dit in eigen beheer te doen. Alles is bespreekbaar.
Wij geven u de specificatie’s en de locatie, als u daarvoor valt , wat wij ons overigens heel goed kunnen voorstellen, brengen wij u in contact met de aannemer.

De locatie is historisch, toegangsweg tegenover restaurant Ross Lovell. Van oudsher noemen we deze “steeg” de kikkersteeg. Hier is de basis gelegd voor het huidige Rijsoord of zo u wilt Rezoord.

Rijsoord bestond in het begin uit de herberg, de kerk en enkele woningen eromheen, waaronder dus de Kikkersteeg.
De woning wordt volgens de laatste normen gebouwd hetgeen betekent gasloos , optimaal geisoleerd en volgens laatste bouwbesluit.

Vorig jaar is het Waalbos geopend , de nieuw te bouwen woning zal direkt aan de rand van dit bos worden gebouwd, u kunt zich voorstellen hoe prachtig dit is.

Het bos biedt in alle jaargetijden een zeer afwisselend beeld , iedere dag is weer anders.

Woonoppervlakte: 114 m2
Perceeloppervlakte: 350 m2

De entree naar deze te bouwen woning is via de Kikkersteeg, daar staat aangegeven dat dit een EIGEN WEG is , maar er wordt hier overpad verleend naar de bewoners/eigenaren verderop in de steeg.

Het adres ter plaatse is Rijksstraatweg 61 echter dit huisnummer is (nog) niet opgenomen in postcode.nl vandaar dat wij dit object ongenummerd moeten aanbieden, maar uw adres zal worden Rijksstraatweg 61, 2988 BB Ridderkerk.

Op uw verzoek kunnen wij u de plattegronden en impressie's van de nieuw te bouwen woning per email toezenden. Tevens kunnen wij een afspraak maken op de locatie, stuurt u hiervoor een email met uw contact gegevens naar info@intrahuis.nl.

Algemeen

Adres:Rijksstraatweg
Ridderkerk
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:300 m²
Totale woonoppervlakte:114 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2019
Inhoud:485 m³
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:3

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Ridderkerk
Oppervlakte:350 m²
Ridderkerk
Rijksstraatweg ong

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Ridderkerk
Rijksstraatweg ong

Verkocht

Ridderkerk
Rijksstraatweg ong

Verkocht