Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

LET OP : Koopsommen vanaf € 200.000,-- v.o.n.

In Ridderkerk, aan de Rembrandtweg 257, zal binnenkort het appartementengebouw “Van Rijn” worden gerealiseerd. Ruimtelijk gelegen aan de uitgestrekte groene singel op de hoek van de Rembrandtweg en de Burgemeester de Zeeuwstraat zal het straks meesterlijk wonen zijn. In het kleinschalige woongebouw komen totaal 35 koopappartementen, waarvan 6 2-kamer appartementen van circa 52m2 voor starters. De overige 29 appartementen hebben een 3- of 4-kamer indeling met een woonoppervlak van circa 83 m2 tot circa 142m2. De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en ieder appartement heeft een fijn balkon.

Het nieuwbouwproject heeft de naam “Van Rijn” gekregen. De achternaam van Rembrandt is natuurlijk een verwijzing naar de straatnaam en het uitgangspunt om van het nieuwe gebouw een modern meesterwerk te maken. De oude meesters, en Rembrandt in het bijzonder, staan bekend om hun verfijnde lichtval en artistieke toepassing van contrasten tussen licht en donker. Het stijlvolle gebouw, met zijn kenmerkende lichte kaders en vele raampartijen geven het gebouw ook een zeer ruimtelijk en licht karakter. Het bouwvolume is tevens op een dusdanig ruimtelijke manier opgebouwd dat de appartementen de in het midden gelegen binnentuin omsluiten. Deze centraal gelegen binnenruimte geeft het gebouw in haar kern licht en lucht. We vonden het daarom passend de signatuur van oude meester Rembrandt als artistieke verwijzing naar het nieuwe meesterwerk te verwerken in het logo van “Van Rijn”.

Het nieuwe gasloze (all-electric) woongebouw zal fijn woongenot bieden. De energiezuinige appartementen worden voorzien van Villeroy & Boch sanitair en een Bruynzeel keuken. Onder het gebouw bevindt zich de half-verdiepte stallingsgarage, welke met de lift bereikbaar is. Hier is voor de starters appartementen een gemeenschappelijke fietsenberging en voor de overige appartementen zijn hier de privé parkeerplaatsen en de separate inpandige bergingen.


Alle nieuwe bewoners zullen straks meesterlijk wonen in Van Rijn!
Kijk voor informatie en download mogelijkheden van de stukken op:
https://vanrijn-ridderkerk.nl/
of neem contact op met één van de makelaars

Algemeen

Adres:Rembrandtweg
Ridderkerk
Koopprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bouwjaar:2022
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 50/maand
Ridderkerk
Rembrandtweg ong

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Ridderkerk
Rembrandtweg ong

Verkocht

Ridderkerk
Rembrandtweg ong

Verkocht