Wie jarig is, trakteert het hele jaar door

We bestaan dit jaar inmiddels 25 jaar en dat vieren wij graag. En dat doen wij graag met ondernemers uit mijn netwerk. Al meer dan 25 jaar komt Jolanda Brand als makelaar bij mensen over de vloer. Soms ontmoet je dan mensen die je niet alleen bijstaat met het kopen of verkopen van een pand. In dit jubileumjaar zet Jolanda een aantal bijzondere ondernemers ‘in the picture’, waarmee inmiddels een bijzondere band is ontstaan.

Iedere maand geven we de mooiste, leukste en lekkerste cadeau weg. Volg ons en doe mee aan onze acties om kans te maken op deze mooie cadeaus. 
 

Restaurant Ross Lovell

Deze keer: Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg van restaurant Ross Lovell.

Restaurant Ross Lovell is gevestigd in het historische pand ’Wapen van Rijsoord’ aan de Waal in Rijsoord, de thuisbasis van Jolanda. “Ik kom hier graag over de vloer. Zowel zakelijk als privé. We hebben hier inmiddels al menig feestje gevierd. De sfeer is ontzettend gezellig en het eten fantastisch. Ze weten je altijd te verrassen”, aldus Jolanda. “Daarnaast is de locatie zo aan het water natuurlijk prachtig. Het is echt één van de mooiste plekjes van het dorp.” 

Verrassende Oostenrijkse twist
Chef-kok Gerrit van den Berg en maître-sommelier Isabella Wildtham zijn inmiddels de patrons van 2 restaurants: Ross Lovell in Rijsoord en Ross Lovell aan den IJssel, “We hebben allebei echt een passie voor gastronomie”, vertelt een enthousiaste Isabella. “Uniek is dat wij een eigen Oostenrijkse twist geven aan onze gerechten die voornamelijk zijn gebaseerd op de klassieke Franse keuken. Vooral met ons speciale ‘Sensemenu’ zorgen we een ware smaakbeleving door de verrassende producten en smaakcombinaties. Daarnaast importeren we zelf al 12 jaar bijzondere Oostenrijkse wijnen, die we ook schenken in het restaurant. Uiteraard allemaal met zorg uitgezocht en perfect op de gerechten afgestemd.”
Door de diverse aparte ruimtes in het pand is Ross Lovell Rijsoord ook uitermate geschikt voor vergaderingen, (bruilofts)feesten, een High Tea en zakelijke bijeenkomsten. Tijdens beide kerstdagen staat er weer een spectaculair 6-gangen menu op de planning. Daarnaast behoren ook een kerstbrunch, kerst take-away en catering aan huis met chef-kok allemaal tot de mogelijkheden. “Samen met ons team delen wij de passie om onze gasten echt te verrassen en een onvergetelijke en gezellige middag of avond te bezorgen. Nog iedere dag genieten wij intens van het avontuur dat we met elkaar zijn aangegaan en zijn we heel trots op ons enthousiaste team.”

Jubileumactie: Nieuwsjaarslunch Ross Lovell
Maak kans op een geheel verzorgde Nieuwsjaarslunch in 2023 bij Ross Lovell voor twee personen. Laat je culinair verrassen! Like en deel via onze social media kanalen en maak kans op dit boek!
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Het Rozenpakhuys

Deze keer: John Scheurkogel van Het Rozenpakhuys in Barendrecht.
 
“Als makelaar mag ik mensen heel vaak feliciteren met de aan- of verkoop van een woning. En daar hoort natuurlijk een bosje bloemen bij”, aldus Jolanda. “Met de boeketten van Het Rozenpakhuys in Barendrecht maak ik niet alleen klanten blij, maar ons kantoor fleurt er ook wekelijks van op! Omdat de bloemen rechtstreeks van de veilig komen, staan boeketten altijd heel lang. Als ondernemer heb ik daarnaast veel bewondering voor John en de wijze waarop hij samen met zijn vrouw Het Rozenpakhuys de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld naar de prachtige en gezellige zaak die het nu is.”
 
Meer dan rozen
“Van oorsprong was Het Rozenpakhuys een zaak waar je rozen rechtstreeks van de kweker kocht. Maar tegenwoordig zijn we echt een groencentrum. Ook nog eens geheel voorzien van groene energie door onze eigen zonnepanelen”, vertelt een trotse John. “De afgelopen 10 jaar hebben we niet alleen geïnvesteerd in de winkel en het personeel, maar juist ook in duurzaamheid.” In Het Rozenpakhuys vind je naast het grootse assortiment Hollandse rozen heel veel andere soorten snijbloemen. Altijd dagvers van de veiling. “Wij blijven constant op zoek naar de beste kwaliteit bloemen voor onze klanten, voor een normale prijs. Dat laatste is best een uitdaging in deze roerige tijd, maar voor ons erg belangrijk.”
 
Naast bloemen biedt Het Rozenpakhuys ook een ruime keuze aan kamer- en tuinplanten, geeft men groenadvies en vind je er een grote collectie woonaccessoires van diverse merken. “Met ons personeel zijn we deze weken veel extra uren bezig om de zaak mooi te decoreren voor de feestdagen. We pakken groots uit en willen onze klanten altijd echt verrassen”, aldus John.  Zo is de zaak de weken voor kerst 5 keer op zondag geopend. “Wij houden ervan om onze klanten extra service en flexibiliteit te bieden in deze drukke tijd, daarin zijn wij echt anders dan de grote centra. En daar zijn we trots op!”

Jubileumactie: Fleurige kadobonnen
Maak 5 x kans op een kadobon van Het Rozenpakhuys ter waarde van € 25,- waarmee je jouw huis of kantoor prachtig op kan fleuren! Like en deel via onze social media kanalen en maak kans op dit boek!
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Bahlmann mode

Deze keer: Yvonne Wooldrik van Bahlmann Mode.
 
“Yvonne is echt een kei op het gebied van styling en weet misschien wel beter wat ik in mijn kledingkast heb hangen dan ikzelf”, aldus Jolanda. “Ik stapte ooit vlak voor sluitingstijd de winkel binnen en toen heeft ze mij echt uit de brand geholpen met een prachtige jurk voor een feestje. Sindsdien winkel ik hier altijd. Yvonne blijft me verrassen. Wanneer ik complimenten krijg over mijn kleding, verwijs ik mensen altijd gelijk door naar Bahlmann Mode. Een unieke winkel waar de koffie altijd voor je klaar staat en het personeel echt de tijd voor je neemt.” 
 
Passie voor mode
“Bahlmann Mode is een hecht familiebedrijf en bestaat al sinds 1883. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Van Buchem in de winkel en dat is in deze tijd toch echt bijzonder,” aldus Yvonne. “Ik blijf het nog iedere dag een kado vinden om zo met elkaar samen te kunnen werken. En we hebben het ook nog heel gezellig!” Bij Bahlmann Mode vind je meer dan 70 topmerken onder één dak. Voor elke smaak en voor elk moment. Klanten komen inmiddels met meerdere generaties shoppen. “Moeders en dochters komen samen langs met oma en slagen hier gegarandeerd allemaal in één winkel. Waar vind je dat nog?”
 
“Wij nemen graag de tijd voor iedereen en zorgen echt voor een beleving. De klant wordt bij ons in de watten gelegd. De koffie staat altijd klaar en wij geven vakkundig en eerlijk advies. Zit er iets niet helemaal goed, dan maakt ons eigen atelier de kleding perfect op maat”, aldus Yvonne. Wanneer klanten uit de regio zelf moeilijk naar de winkel kunnen komen, is er zelfs een haal- & brengservice. Heb je niet zoveel tijd? Ook daar is aan gedacht! Yvonne en haar collega’s kunnen van tevoren alvast een rekje met kleding samenstellen, geheel naar jouw eigen wensen. “Mode is voor ons echt een passie. Niets is mooier dan wanneer een klant tevreden de winkel verlaat en daarna appt hoe blij ze met de kleding is. Daar geniet ik echt intens van!
 
Jubileumactie: Shop till you drop
Maak 5x kans op een modecheque van Bahlmann Mode ter waarde van € 25,- en laat je vakkundig adviseren door Yvonne en haar collega’s in de winkel. Like en deel via onze social media kanalen en maak kans op deze mooie modecheque!
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Nouveau Consultancy

Deze keer: Barbara Stoopman-Steffens, eigenaresse en risicomanager van Nouveau Consultancy in Oud-Beijerland.
 
“Barbara en ik waren vroeger collega’s bij Intrada Adviesgroep en zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Het leek er even op dat zij de makelaardij in zou gaan en ik richting financiën, maar uiteindelijk is dat andersom uitgepakt”, aldus Jolanda. “Allebei zijn we inmiddels al jaren ondernemer en het is fijn om daarin samen op te kunnen trekken. Voor advies mag ik Barbara bij wijze van spreken zelfs midden in de nacht bellen. Ik bewonder haar passie en gedrevenheid enorm. Super om te zien hoe zij staat voor haar zaak en ook vooruitblikt op de toekomst en andere vakgenoten daarover adviseert en motiveert.”
 
Het nieuwe verzekeren
“Als risicomanager zeg ik altijd dat verzekeren kan, maar zeker niet altijd de beste oplossing is”, aldus Barbara. “Tot die conclusie kwam ik een aantal jaren geleden, toen veel adviseurs vooral nog op provisiebasis werkten. Dat vond iedereen normaal. Maar ik vind het veel belangrijker om verder te kijken. Vanuit die visie ben ik Nouveau Consultancy begonnen. Ik breng financiële risico’s in kaart en adviseer over beperkende maatregelen, zonder dat de continuïteit van een bedrijf in gevaar komt. Ik wil dat ondernemers zo goed mogelijk geholpen worden op het snijvlak van risicomanagement en assurantieadvies. Deskundigheid en korte communicatielijnen zijn hierbij heel belangrijk. Bij ons is niemand dan ook een nummer en daar ben ik echt trots op.”
 
“Naast Nouveau Consultancy is het mijn passie is om de financiële branche toekomstbestendig te maken en te laten zien dat het anders kan. Hierover heb ik het boek ‘Het Nieuwe Verzekeren’ geschreven en inmiddels heb ik ook een keurmerk ontwikkeld. Daarnaast geef ik lezingen en trainingen over dit onderwerp, o.a. op verzoek van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs. Het is zo mooi om vakgenoten te spreken en vooral te inspireren. Ik laat mensen kritisch naar hun eigen werk kijken en dat zorgt soms voor onverwachte verrassingen. Want het kan echt anders! Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar iets vernieuwends neer kunnen zetten, waar zowel de financiële markt als ondernemers veel belang bij hebben. Kom maar op met de toekomst!”
 
 
Jubileumactie, speciaal voor ondernemers: 
Win één van de vijf boeken ‘Het Nieuwe Verzekeren’, geschreven door Barbara Stoopman-Steffens en laat je inspireren door haar verhaal. Like en deel via onze social media kanalen en maak kans op dit boek!
FACEBOOK
INSTAGRAM

Style Labels

Deze keer: Monique van der Staay en Suzanne Bays-Van der Staay, beiden CEO/eigenaar van Style Labels. Bekend van kindermerken Quapi Kidswear en LEVV.
 
“Naast veel gezamenlijke jeugdherinneringen in Rijsoord, hebben Monique en Suzanne net als ik een enorme drive voor het ondernemerschap. Ik kan echt genieten van de stappen die zij durven te zetten met hun bedrijf Style Labels. Ongelofelijk wat zij de afgelopen jaren voor elkaar hebben gekregen en hoe hard ze zijn gegroeid”, aldus Jolanda. “Daarnaast is onze gedeelde passie voor mode ook altijd een doorlopend thema. En wanneer klanten een baby krijgen, scoor ik uiteraard een mooi pakje bij de zussen.”
 
Style Labels is een internationaal kindermodebedrijf en onder andere bekend van de kindermerken Quapi Kidswear en LEVV. Vanuit het hoofdkantoor met prachtige showroom in Hendrik-Ido-Ambacht houdt een enthousiast en creatief team zich dagelijks bezig met de styling, branding, inkoop, verkoop en distributie. “Nog iedere dag vind ik het echt een feest om hier te werken, helemaal samen met mijn zus”, aldus Suzanne Bays-Van der Staay. “Ondernemerschap zit bij ons echt in de familie. Ik kom zelf uit de bakkerswereld en had nooit verwacht dat ik uiteindelijk in de fashion terecht zou komen. Maar het is zo leuk en inspirerend!”
 
“Het fijne aan onze samenwerking is dat je aan een blik genoeg hebt. We vullen elkaar perfect aan. Suzanne is meer van de cijfers en ik houd me vooral bezig met het creatieve gedeelte en de grote lijnen”, aldus Monique. “Ik ben echt trots op ons team en de dynamiek binnen ons bedrijf. We doen alles ‘in huis’ als het gaat om de collecties. Van het uitzoeken van de stoffen, kleuren en prints, tot ontwerpen, marketing, administratie en distributie. Toen ik startte met Quapi Kidswear had ik nooit durven dromen waar we nu staan. We verkopen onze kleding ook in het buitenland en hebben inmiddels meerdere merken aan onze portfolio toegevoegd: LEVV Girls, LEVV Boys, Little LEVV en LEVV Newborn. En wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar. We hebben nog plannen genoeg!”
 
Jubileumactie Style Labels
Win een kadobon ter waarde van € 50,- van Quapi Kidswear of een kadobon ter waarde van € 50,- van LEVV. Dan lopen jouw kids er weer super stijlvol bij… Like en deel via onze social media kanalen en win deze mooie kadobon!
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Jewel Trend

Deze keer: Andrea van der Meer, juwelier en eigenaresse van Jewel Trend in Ridderkerk. 
 
“Andrea heb ik leren kennen via WBNR, een businessclub voor en door ambitieuze zakenvrouwen die werkzaam zijn in de regio Rijnmond. Sindsdien weten we elkaar altijd te vinden voor advies of gewoon voor de gezelligheid. Juist omdat we allebei vrouw en ondernemer zijn. Toevallig beiden inmiddels al 25 jaar. We zijn altijd eerlijk en direct naar elkaar. Professioneel, maar ook zeker vertrouwd en warm. We staan allebei ons mannetje wel, dat schept een band”, aldus Jolanda.

Sprankelend
“Bij Jewel Trend bieden we als juwelier klanten echt een beleving. Met mijn professionele team hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in sieraden die mensen aan elkaar verbinden. Dat kan zijn voor een trouwdag, maar ook gewoon uit liefde of in herinnering. Het restylen van een sieraad, het laseren van een handschrift of het verwerken van een vingerafdruk, niets is ons te gek! We adviseren en inspireren graag en creëren altijd een uniek sieraad met een bijzondere waarde voor de klant”, aldus Andrea. “Als je hier binnenkomst voor iets vierkants, kan je zomaar de deur uitgaan met iets ronds. Wij adviseren eerlijk en met passie. Een sieraard moet echt bij iemand passen.”
 
Net zoals de sieraden in de winkel ‘sprankelt’ Andrea zelf ook. Met die drive en passie inspireert ze graag anderen. “Zelf kom ik helemaal niet uit een ondernemersfamilie. Als jong meisje werkte ik als bijbaantje in een juwelierswinkel en daar heb ik echt mijn passie voor sieraden ontdekt. Het heeft zo moeten zijn. Ondernemen is hard werken en doelen stellen, maar het is zo mooi en er is enorm veel mogelijk. Daarom geef ik graag lezingen om mensen te prikkelen en te stimuleren om dingen gewoon te doen. Kijk maar naar mij. Na 25 jaar hard werken sta ik hier gewoon in een prachtige grote winkel in Ridderkerk met een professioneel atelier erbij. Mijn droom is in die 25 jaar echt uitgekomen!”

Jubileumactie: Sparkle & Shine!
Win een shoptegoed van maar liefst € 150,- bij Jewel Trend! Zo kan je zelf iets moois uitzoeken, wat helemaal bij jou past. Andrea heet je van harte welkom in de winkel en adviseert je graag. Like, deel via onze social media kanalen en maak kans om dit fantastische cadeau te ontvangen!
FACEBOOK
INSTAGRAM

Juliery

Dit keer wil Jolanda een hele bijzondere dame voorstellen aan haar netwerk: Julie de Bruijn van Juliery. 

Tijdens Netwerk Ridderkerk, waar Intrahuis al jaren vaste deelnemer is kwam Julie zich voorstellen aan Jolanda en bood haar een armbandje aan. 
Jolanda was zeer onder de indruk van deze jongedame van 12 jaar, hoe stoer is het als je dit durft? 
 
Naar aanleiding van deze korte ontmoeting hebben Jolanda en Julie een afspraak ingepland en nader kennis gemaakt. 
Julie is een ambitieuze  jongedame met mooie plannen voor de toekomst, nu al heeft zij haar eigen bedrijf waarin zij sieraden en tweedehands merkkleding verkoopt, en Jolanda weet het zeker; deze dame gaat het ver schoppen en wij gaan zeker nog meer van haar horen. 
 
Jubileumactie:
Win een zelf gemaakt en ontworpen armbandje by Julie, wij stellen er 5 ter beschikking. Like, deel en laat weten wie jij hier blij mee wilt verrassen via onze social media kanalen: 
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

't Oogappeltje

Deze keer: Marga Weber, eigenaresse van woondecoratiewinkel ’t Oogappeltje in Ridderkerk.
 
“Marga en ik go way back als buurmeisjes in ‘het Rijsoordse’ en zijn elkaar nooit uit het oog verloren”, aldus Jolanda. “Beiden hebben we binnen ons vak te maken met woningen, maar dan op een andere manier. Dat is leuk, want zo kruisen ook zakelijk soms onze paden. Voor stylingadvies ga ik altijd bij Marga langs. Of voor leuke relatiegeschenken. Zij weet je te verrassen, weet wat haar klanten willen en heeft echt gevoel voor stijl en sfeer. Dat merk je ook in de winkel, het voelt als thuiskomen. Het is er altijd gezellig en de koffie staat klaar!” 
 
Sfeervol wonen
't Oogappeltje is een sfeervolle woonwinkel gevestigd in een prachtig historisch pand en inmiddels al 20 jaar een heus begrip in Ridderkerk en wijde omgeving. “Ik vind het iedere dag weer een cadeau dat ik mensen mag adviseren op het gebied van woondecoraties, verlichting en meubels”, aldus Marga. “Een interieur is heel persoonlijk en moet goed voelen qua sfeer. Je moet je echt thuis voelen in je eigen huis. Ik ben dan ook enorm trots op onze vaste klantenkring die ons altijd weet te vinden. Het blijft erg leuk om iedereen steeds weer te kunnen verrassen met nieuwe items. Daarom werken we samen met de beste leveranciers en blijven we onze collectie steeds vernieuwen.”
 
“Een interieur is meer dan alleen de inrichting. Het gaat ook om de sfeer en het geheel. Net zoals bij ons in de winkel. Geur is daarbij erg belangrijk. Wij zijn daarom al ook al jaren trotse dealer van Maison Berger Paris huisparfums, als enige in Ridderkerk. Met deze producten haal je echt de ultieme geurbeleving in huis en zet je een sfeer neer. Een prachtproduct. In de winkel vind je echt alleen maar items waar we zelf achter staan en die we met veel zorg hebben geselecteerd. Heb je speciale wensen of ben je op zoek naar eerlijk advies? Loop eens binnen bij ’t Oogappeltje. Je voelt je vast gelijk thuis!” 

Jubileumactie: In the picture!
Win een verrassingspakket van Maison Berger Paris met dé hitgeur van dit moment: Lolita Lempicka. Uiteraard voorzien van advies bij ’t Oogappeltje. Ervaar de ultieme geurbeleving bij jou thuis. Like, deel en win en maak kans op dit cadeau via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Petrina Derksen

Deze keer: Petrina Derksen, art director en fotografe.
 
“Petrina heb ik jaren geleden leren kennen via ViZi, een vrouwennetwerk voor actieve ondernemende vrouwen die werken met plezier en passie”, aldus Jolanda. “En dat doen we allebei!” Petrina heeft het team van Intrahuis al een aantal keer voor de lens gehad. “Zo’n shoot is echt een uitje en wordt tot in de puntjes verzorgd. Ik vind het heel bijzonder hoe zij iedereen op zijn gemak stelt. Daardoor stralen mensen echt op haar foto’s. En als het gaat om advies over woning- of interieurfotografie staat Petrina altijd voor ons klaar!”
  
Mooi en krachtig in beeld

“Wat ik ontzettend leuk vind aan mijn werk is mensen vastleggen in een portret op een manier die ze niet van zichzelf kennen”, aldus Petrina. “Eigenlijk houd ik een spiegel voor en laat mensen nieuwe kanten van zichzelf ontdekken. Bijna geen enkele vrouw vindt van zichzelf dat ze leuk op een foto staat. Zonde toch? Ik ga graag de uitdaging aan om juist te laten zien dat je gezien mag worden! Een goede sfeer in de studio is daarbij erg belangrijk. We overleggen van tevoren goed wat de wensen zijn. Maar soms gaat het tijdens een shoot ook weleens hele andere kant op. Dan is er ineens meer durf. Zo mooi om te zien wat er gebeurt als je iemand echt in de spotlight zet!”
 
“Ik speel graag met (dag)licht en doe veel intuïtief. Ik fotografeer veel zakelijke portretten van ondernemende vrouwen. Maar ook foto’s voor een visuele strategie van identiteit naar concept tot compleet beeldverhaal. Daarnaast heb ik veel vrouwen voor mijn lens staan die met een portret een verhaal willen vertellen of een periode afsluiten. Heel mooi dat ik daar dan een deel van mag uitmaken. Mijn eigen ervaring kan ik daar goed in kwijt. Samen komen we altijd tot een beeld wat echt gezien mag worden en waar je trots op mag zijn.”

Jubileumactie: In the picture!
Win een portret fotoshoot van Petrina voor 1 persoon. Je wordt gegarandeerd op de gevoelige plaat gezet zoals je jezelf nog nooit hebt gezien! Like, deel en win en maak kans op dit pakket via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM

Taste of Puglia

Deze keer: Hanneke van Dorst, eigenaresse van Taste of Puglia. 

“In 2017 mocht ik Hanneke en haar man feliciteren met hun nieuwe huis, dat ze via Intrahuis hadden aangekocht. Hierna mocht ik ook hun appartement verkopen en later dat van haar ouders. Ons contact was direct vertrouwd. We zijn beide ondernemers, recht door zee en met Rijsoord als thuisbasis hadden we ook hierin een match. Regelmatig kom ik over de vloer als ik op zoek ben naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of iets moois voor mezelf. Ik heb echt bewondering voor de manier waarop zij Taste of Puglia in korte tijd op de kaart heeft gezet”, aldus Jolanda.
  
Unieke Italiaanse producten
Hanneke van Dorst: “Samen met mijn compagnon Joëlle run ik Taste of Puglia, een webshop met delicatessen, woon- en keukenaccessoires uit Puglia in Zuid-Italië. Joëlle woont daar ook en heeft zo direct contact met onze leveranciers. Ik verzorg alles hier in Nederland. Een ideale combinatie wat ons betreft, want korte communicatielijnen zijn erg belangrijk. De producten worden handgemaakt door de beste ambachtslieden uit deze regio en met zorg en aandacht door ons geselecteerd. We werken alleen samen met kleine familiebedrijven en alle items zijn daardoor uniek. Het servies dat wij verkopen is gemaakt en gedecoreerd volgens oude tradities, met vrolijke spetters en kenmerkende kleuren.”
 
“Ik heb echt een passie voor mooie, kwalitatieve producten en vind het leuk om dat unieke, Italiaanse gevoel bij mensen thuis te kunnen bezorgen. Onze Italiaanse ‘nonna’ uit Puglia deelt ook nog eens met liefde haar recepten voor de heerlijkste pizza’s en focaccia’s. Allemaal te maken met producten uit onze webshop en het ziet er natuurlijk extra lekker uit op dat mooie servies”, lacht Hanneke. “We groeien hard en voor de toekomst zijn we ons aan het richten op nieuwe verkooppunten in Nederland en België. Maar onze thuisbasis blijft Rijsoord, waar de deur voor Jolanda altijd openstaat!” La vita e bella bij Taste of Puglia.
 
Jubileumactie: Your Italian Moment
Win een Italiaans pakket van Taste of Puglia met daarin een heerlijke olijfolie, een prachtige keramieken olijfoliefles (uit het favoriete gele servies van Jolanda), serviesschaaltjes en heerlijke pasta! Geniet van la dolce vita: Like, deel en maak kans op dit pakket via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM