Wie jarig is, trakteert het hele jaar door

We bestaan dit jaar inmiddels 25 jaar en dat vieren wij graag. En dat doen wij graag met ondernemers uit mijn netwerk. Al meer dan 25 jaar komt Jolanda Brand als makelaar bij mensen over de vloer. Soms ontmoet je dan mensen die je niet alleen bijstaat met het kopen of verkopen van een pand. In dit jubileumjaar zet Jolanda een aantal bijzondere ondernemers ‘in the picture’, waarmee inmiddels een bijzondere band is ontstaan.

Iedere maand geven we de mooiste, leukste en lekkerste cadeau weg. Volg ons en doe mee aan onze acties om kans te maken op deze mooie cadeaus. 
 

Style Labels

Deze keer: Monique van der Staay en Suzanne Bays-Van der Staay, beiden CEO/eigenaar van Style Labels. Bekend van kindermerken Quapi Kidswear en LEVV.
 
“Naast veel gezamenlijke jeugdherinneringen in Rijsoord, hebben Monique en Suzanne net als ik een enorme drive voor het ondernemerschap. Ik kan echt genieten van de stappen die zij durven te zetten met hun bedrijf Style Labels. Ongelofelijk wat zij de afgelopen jaren voor elkaar hebben gekregen en hoe hard ze zijn gegroeid”, aldus Jolanda. “Daarnaast is onze gedeelde passie voor mode ook altijd een doorlopend thema. En wanneer klanten een baby krijgen, scoor ik uiteraard een mooi pakje bij de zussen.”
 
Style Labels is een internationaal kindermodebedrijf en onder andere bekend van de kindermerken Quapi Kidswear en LEVV. Vanuit het hoofdkantoor met prachtige showroom in Hendrik-Ido-Ambacht houdt een enthousiast en creatief team zich dagelijks bezig met de styling, branding, inkoop, verkoop en distributie. “Nog iedere dag vind ik het echt een feest om hier te werken, helemaal samen met mijn zus”, aldus Suzanne Bays-Van der Staay. “Ondernemerschap zit bij ons echt in de familie. Ik kom zelf uit de bakkerswereld en had nooit verwacht dat ik uiteindelijk in de fashion terecht zou komen. Maar het is zo leuk en inspirerend!”
 
“Het fijne aan onze samenwerking is dat je aan een blik genoeg hebt. We vullen elkaar perfect aan. Suzanne is meer van de cijfers en ik houd me vooral bezig met het creatieve gedeelte en de grote lijnen”, aldus Monique. “Ik ben echt trots op ons team en de dynamiek binnen ons bedrijf. We doen alles ‘in huis’ als het gaat om de collecties. Van het uitzoeken van de stoffen, kleuren en prints, tot ontwerpen, marketing, administratie en distributie. Toen ik startte met Quapi Kidswear had ik nooit durven dromen waar we nu staan. We verkopen onze kleding ook in het buitenland en hebben inmiddels meerdere merken aan onze portfolio toegevoegd: LEVV Girls, LEVV Boys, Little LEVV en LEVV Newborn. En wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar. We hebben nog plannen genoeg!”
 
Jubileumactie Style Labels
Win een kadobon ter waarde van € 50,- van Quapi Kidswear of een kadobon ter waarde van € 50,- van LEVV. Dan lopen jouw kids er weer super stijlvol bij… Like en deel via onze social media kanalen en win deze mooie kadobon!
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Jewel Trend

Deze keer: Andrea van der Meer, juwelier en eigenaresse van Jewel Trend in Ridderkerk. 
 
“Andrea heb ik leren kennen via WBNR, een businessclub voor en door ambitieuze zakenvrouwen die werkzaam zijn in de regio Rijnmond. Sindsdien weten we elkaar altijd te vinden voor advies of gewoon voor de gezelligheid. Juist omdat we allebei vrouw en ondernemer zijn. Toevallig beiden inmiddels al 25 jaar. We zijn altijd eerlijk en direct naar elkaar. Professioneel, maar ook zeker vertrouwd en warm. We staan allebei ons mannetje wel, dat schept een band”, aldus Jolanda.

Sprankelend
“Bij Jewel Trend bieden we als juwelier klanten echt een beleving. Met mijn professionele team hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in sieraden die mensen aan elkaar verbinden. Dat kan zijn voor een trouwdag, maar ook gewoon uit liefde of in herinnering. Het restylen van een sieraad, het laseren van een handschrift of het verwerken van een vingerafdruk, niets is ons te gek! We adviseren en inspireren graag en creëren altijd een uniek sieraad met een bijzondere waarde voor de klant”, aldus Andrea. “Als je hier binnenkomst voor iets vierkants, kan je zomaar de deur uitgaan met iets ronds. Wij adviseren eerlijk en met passie. Een sieraard moet echt bij iemand passen.”
 
Net zoals de sieraden in de winkel ‘sprankelt’ Andrea zelf ook. Met die drive en passie inspireert ze graag anderen. “Zelf kom ik helemaal niet uit een ondernemersfamilie. Als jong meisje werkte ik als bijbaantje in een juwelierswinkel en daar heb ik echt mijn passie voor sieraden ontdekt. Het heeft zo moeten zijn. Ondernemen is hard werken en doelen stellen, maar het is zo mooi en er is enorm veel mogelijk. Daarom geef ik graag lezingen om mensen te prikkelen en te stimuleren om dingen gewoon te doen. Kijk maar naar mij. Na 25 jaar hard werken sta ik hier gewoon in een prachtige grote winkel in Ridderkerk met een professioneel atelier erbij. Mijn droom is in die 25 jaar echt uitgekomen!”

Jubileumactie: Sparkle & Shine!
Win een shoptegoed van maar liefst € 150,- bij Jewel Trend! Zo kan je zelf iets moois uitzoeken, wat helemaal bij jou past. Andrea heet je van harte welkom in de winkel en adviseert je graag. Like, deel via onze social media kanalen en maak kans om dit fantastische cadeau te ontvangen!
FACEBOOK
INSTAGRAM

Juliery

Dit keer wil Jolanda een hele bijzondere dame voorstellen aan haar netwerk: Julie de Bruijn van Juliery. 

Tijdens Netwerk Ridderkerk, waar Intrahuis al jaren vaste deelnemer is kwam Julie zich voorstellen aan Jolanda en bood haar een armbandje aan. 
Jolanda was zeer onder de indruk van deze jongedame van 12 jaar, hoe stoer is het als je dit durft? 
 
Naar aanleiding van deze korte ontmoeting hebben Jolanda en Julie een afspraak ingepland en nader kennis gemaakt. 
Julie is een ambitieuze  jongedame met mooie plannen voor de toekomst, nu al heeft zij haar eigen bedrijf waarin zij sieraden en tweedehands merkkleding verkoopt, en Jolanda weet het zeker; deze dame gaat het ver schoppen en wij gaan zeker nog meer van haar horen. 
 
Jubileumactie:
Win een zelf gemaakt en ontworpen armbandje by Julie, wij stellen er 5 ter beschikking. Like, deel en laat weten wie jij hier blij mee wilt verrassen via onze social media kanalen: 
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

't Oogappeltje

Deze keer: Marga Weber, eigenaresse van woondecoratiewinkel ’t Oogappeltje in Ridderkerk.
 
“Marga en ik go way back als buurmeisjes in ‘het Rijsoordse’ en zijn elkaar nooit uit het oog verloren”, aldus Jolanda. “Beiden hebben we binnen ons vak te maken met woningen, maar dan op een andere manier. Dat is leuk, want zo kruisen ook zakelijk soms onze paden. Voor stylingadvies ga ik altijd bij Marga langs. Of voor leuke relatiegeschenken. Zij weet je te verrassen, weet wat haar klanten willen en heeft echt gevoel voor stijl en sfeer. Dat merk je ook in de winkel, het voelt als thuiskomen. Het is er altijd gezellig en de koffie staat klaar!” 
 
Sfeervol wonen
't Oogappeltje is een sfeervolle woonwinkel gevestigd in een prachtig historisch pand en inmiddels al 20 jaar een heus begrip in Ridderkerk en wijde omgeving. “Ik vind het iedere dag weer een cadeau dat ik mensen mag adviseren op het gebied van woondecoraties, verlichting en meubels”, aldus Marga. “Een interieur is heel persoonlijk en moet goed voelen qua sfeer. Je moet je echt thuis voelen in je eigen huis. Ik ben dan ook enorm trots op onze vaste klantenkring die ons altijd weet te vinden. Het blijft erg leuk om iedereen steeds weer te kunnen verrassen met nieuwe items. Daarom werken we samen met de beste leveranciers en blijven we onze collectie steeds vernieuwen.”
 
“Een interieur is meer dan alleen de inrichting. Het gaat ook om de sfeer en het geheel. Net zoals bij ons in de winkel. Geur is daarbij erg belangrijk. Wij zijn daarom al ook al jaren trotse dealer van Maison Berger Paris huisparfums, als enige in Ridderkerk. Met deze producten haal je echt de ultieme geurbeleving in huis en zet je een sfeer neer. Een prachtproduct. In de winkel vind je echt alleen maar items waar we zelf achter staan en die we met veel zorg hebben geselecteerd. Heb je speciale wensen of ben je op zoek naar eerlijk advies? Loop eens binnen bij ’t Oogappeltje. Je voelt je vast gelijk thuis!” 

Jubileumactie: In the picture!
Win een verrassingspakket van Maison Berger Paris met dé hitgeur van dit moment: Lolita Lempicka. Uiteraard voorzien van advies bij ’t Oogappeltje. Ervaar de ultieme geurbeleving bij jou thuis. Like, deel en win en maak kans op dit cadeau via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Petrina Derksen

Deze keer: Petrina Derksen, art director en fotografe.
 
“Petrina heb ik jaren geleden leren kennen via ViZi, een vrouwennetwerk voor actieve ondernemende vrouwen die werken met plezier en passie”, aldus Jolanda. “En dat doen we allebei!” Petrina heeft het team van Intrahuis al een aantal keer voor de lens gehad. “Zo’n shoot is echt een uitje en wordt tot in de puntjes verzorgd. Ik vind het heel bijzonder hoe zij iedereen op zijn gemak stelt. Daardoor stralen mensen echt op haar foto’s. En als het gaat om advies over woning- of interieurfotografie staat Petrina altijd voor ons klaar!”
  
Mooi en krachtig in beeld

“Wat ik ontzettend leuk vind aan mijn werk is mensen vastleggen in een portret op een manier die ze niet van zichzelf kennen”, aldus Petrina. “Eigenlijk houd ik een spiegel voor en laat mensen nieuwe kanten van zichzelf ontdekken. Bijna geen enkele vrouw vindt van zichzelf dat ze leuk op een foto staat. Zonde toch? Ik ga graag de uitdaging aan om juist te laten zien dat je gezien mag worden! Een goede sfeer in de studio is daarbij erg belangrijk. We overleggen van tevoren goed wat de wensen zijn. Maar soms gaat het tijdens een shoot ook weleens hele andere kant op. Dan is er ineens meer durf. Zo mooi om te zien wat er gebeurt als je iemand echt in de spotlight zet!”
 
“Ik speel graag met (dag)licht en doe veel intuïtief. Ik fotografeer veel zakelijke portretten van ondernemende vrouwen. Maar ook foto’s voor een visuele strategie van identiteit naar concept tot compleet beeldverhaal. Daarnaast heb ik veel vrouwen voor mijn lens staan die met een portret een verhaal willen vertellen of een periode afsluiten. Heel mooi dat ik daar dan een deel van mag uitmaken. Mijn eigen ervaring kan ik daar goed in kwijt. Samen komen we altijd tot een beeld wat echt gezien mag worden en waar je trots op mag zijn.”

Jubileumactie: In the picture!
Win een portret fotoshoot van Petrina voor 1 persoon. Je wordt gegarandeerd op de gevoelige plaat gezet zoals je jezelf nog nooit hebt gezien! Like, deel en win en maak kans op dit pakket via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM

Taste of Puglia

Deze keer: Hanneke van Dorst, eigenaresse van Taste of Puglia. 

“In 2017 mocht ik Hanneke en haar man feliciteren met hun nieuwe huis, dat ze via Intrahuis hadden aangekocht. Hierna mocht ik ook hun appartement verkopen en later dat van haar ouders. Ons contact was direct vertrouwd. We zijn beide ondernemers, recht door zee en met Rijsoord als thuisbasis hadden we ook hierin een match. Regelmatig kom ik over de vloer als ik op zoek ben naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of iets moois voor mezelf. Ik heb echt bewondering voor de manier waarop zij Taste of Puglia in korte tijd op de kaart heeft gezet”, aldus Jolanda.
  
Unieke Italiaanse producten
Hanneke van Dorst: “Samen met mijn compagnon Joëlle run ik Taste of Puglia, een webshop met delicatessen, woon- en keukenaccessoires uit Puglia in Zuid-Italië. Joëlle woont daar ook en heeft zo direct contact met onze leveranciers. Ik verzorg alles hier in Nederland. Een ideale combinatie wat ons betreft, want korte communicatielijnen zijn erg belangrijk. De producten worden handgemaakt door de beste ambachtslieden uit deze regio en met zorg en aandacht door ons geselecteerd. We werken alleen samen met kleine familiebedrijven en alle items zijn daardoor uniek. Het servies dat wij verkopen is gemaakt en gedecoreerd volgens oude tradities, met vrolijke spetters en kenmerkende kleuren.”
 
“Ik heb echt een passie voor mooie, kwalitatieve producten en vind het leuk om dat unieke, Italiaanse gevoel bij mensen thuis te kunnen bezorgen. Onze Italiaanse ‘nonna’ uit Puglia deelt ook nog eens met liefde haar recepten voor de heerlijkste pizza’s en focaccia’s. Allemaal te maken met producten uit onze webshop en het ziet er natuurlijk extra lekker uit op dat mooie servies”, lacht Hanneke. “We groeien hard en voor de toekomst zijn we ons aan het richten op nieuwe verkooppunten in Nederland en België. Maar onze thuisbasis blijft Rijsoord, waar de deur voor Jolanda altijd openstaat!” La vita e bella bij Taste of Puglia.
 
Jubileumactie: Your Italian Moment
Win een Italiaans pakket van Taste of Puglia met daarin een heerlijke olijfolie, een prachtige keramieken olijfoliefles (uit het favoriete gele servies van Jolanda), serviesschaaltjes en heerlijke pasta! Geniet van la dolce vita: Like, deel en maak kans op dit pakket via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM