Wie jarig is, trakteert het hele jaar door

We bestaan dit jaar inmiddels 25 jaar en dat vieren wij graag. En dat doen wij graag met ondernemers uit mijn netwerk. Al meer dan 25 jaar komt Jolanda Brand als makelaar bij mensen over de vloer. Soms ontmoet je dan mensen die je niet alleen bijstaat met het kopen of verkopen van een pand. In dit jubileumjaar zet Jolanda een aantal bijzondere ondernemers ‘in the picture’, waarmee inmiddels een bijzondere band is ontstaan.

Iedere maand geven we de mooiste, leukste en lekkerste cadeau weg. Volg ons en doe mee aan onze acties om kans te maken op deze mooie cadeaus. 
 

't Oogappeltje

Deze keer: Marga Weber, eigenaresse van woondecoratiewinkel ’t Oogappeltje in Ridderkerk.
 
“Marga en ik go way back als buurmeisjes in ‘het Rijsoordse’ en zijn elkaar nooit uit het oog verloren”, aldus Jolanda. “Beiden hebben we binnen ons vak te maken met woningen, maar dan op een andere manier. Dat is leuk, want zo kruisen ook zakelijk soms onze paden. Voor stylingadvies ga ik altijd bij Marga langs. Of voor leuke relatiegeschenken. Zij weet je te verrassen, weet wat haar klanten willen en heeft echt gevoel voor stijl en sfeer. Dat merk je ook in de winkel, het voelt als thuiskomen. Het is er altijd gezellig en de koffie staat klaar!” 
 
Sfeervol wonen
't Oogappeltje is een sfeervolle woonwinkel gevestigd in een prachtig historisch pand en inmiddels al 20 jaar een heus begrip in Ridderkerk en wijde omgeving. “Ik vind het iedere dag weer een cadeau dat ik mensen mag adviseren op het gebied van woondecoraties, verlichting en meubels”, aldus Marga. “Een interieur is heel persoonlijk en moet goed voelen qua sfeer. Je moet je echt thuis voelen in je eigen huis. Ik ben dan ook enorm trots op onze vaste klantenkring die ons altijd weet te vinden. Het blijft erg leuk om iedereen steeds weer te kunnen verrassen met nieuwe items. Daarom werken we samen met de beste leveranciers en blijven we onze collectie steeds vernieuwen.”
 
“Een interieur is meer dan alleen de inrichting. Het gaat ook om de sfeer en het geheel. Net zoals bij ons in de winkel. Geur is daarbij erg belangrijk. Wij zijn daarom al ook al jaren trotse dealer van Maison Berger Paris huisparfums, als enige in Ridderkerk. Met deze producten haal je echt de ultieme geurbeleving in huis en zet je een sfeer neer. Een prachtproduct. In de winkel vind je echt alleen maar items waar we zelf achter staan en die we met veel zorg hebben geselecteerd. Heb je speciale wensen of ben je op zoek naar eerlijk advies? Loop eens binnen bij ’t Oogappeltje. Je voelt je vast gelijk thuis!” 

Jubileumactie: In the picture!
Win een verrassingspakket van Maison Berger Paris met dé hitgeur van dit moment: Lolita Lempicka. Uiteraard voorzien van advies bij ’t Oogappeltje. Ervaar de ultieme geurbeleving bij jou thuis. Like, deel en win en maak kans op dit cadeau via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM
 

Petrina Derksen

Deze keer: Petrina Derksen, art director en fotografe.
 
“Petrina heb ik jaren geleden leren kennen via ViZi, een vrouwennetwerk voor actieve ondernemende vrouwen die werken met plezier en passie”, aldus Jolanda. “En dat doen we allebei!” Petrina heeft het team van Intrahuis al een aantal keer voor de lens gehad. “Zo’n shoot is echt een uitje en wordt tot in de puntjes verzorgd. Ik vind het heel bijzonder hoe zij iedereen op zijn gemak stelt. Daardoor stralen mensen echt op haar foto’s. En als het gaat om advies over woning- of interieurfotografie staat Petrina altijd voor ons klaar!”
  
Mooi en krachtig in beeld

“Wat ik ontzettend leuk vind aan mijn werk is mensen vastleggen in een portret op een manier die ze niet van zichzelf kennen”, aldus Petrina. “Eigenlijk houd ik een spiegel voor en laat mensen nieuwe kanten van zichzelf ontdekken. Bijna geen enkele vrouw vindt van zichzelf dat ze leuk op een foto staat. Zonde toch? Ik ga graag de uitdaging aan om juist te laten zien dat je gezien mag worden! Een goede sfeer in de studio is daarbij erg belangrijk. We overleggen van tevoren goed wat de wensen zijn. Maar soms gaat het tijdens een shoot ook weleens hele andere kant op. Dan is er ineens meer durf. Zo mooi om te zien wat er gebeurt als je iemand echt in de spotlight zet!”
 
“Ik speel graag met (dag)licht en doe veel intuïtief. Ik fotografeer veel zakelijke portretten van ondernemende vrouwen. Maar ook foto’s voor een visuele strategie van identiteit naar concept tot compleet beeldverhaal. Daarnaast heb ik veel vrouwen voor mijn lens staan die met een portret een verhaal willen vertellen of een periode afsluiten. Heel mooi dat ik daar dan een deel van mag uitmaken. Mijn eigen ervaring kan ik daar goed in kwijt. Samen komen we altijd tot een beeld wat echt gezien mag worden en waar je trots op mag zijn.”

Jubileumactie: In the picture!
Win een portret fotoshoot van Petrina voor 1 persoon. Je wordt gegarandeerd op de gevoelige plaat gezet zoals je jezelf nog nooit hebt gezien! Like, deel en win en maak kans op dit pakket via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM

Taste of Puglia

Deze keer: Hanneke van Dorst, eigenaresse van Taste of Puglia. 

“In 2017 mocht ik Hanneke en haar man feliciteren met hun nieuwe huis, dat ze via Intrahuis hadden aangekocht. Hierna mocht ik ook hun appartement verkopen en later dat van haar ouders. Ons contact was direct vertrouwd. We zijn beide ondernemers, recht door zee en met Rijsoord als thuisbasis hadden we ook hierin een match. Regelmatig kom ik over de vloer als ik op zoek ben naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of iets moois voor mezelf. Ik heb echt bewondering voor de manier waarop zij Taste of Puglia in korte tijd op de kaart heeft gezet”, aldus Jolanda.
  
Unieke Italiaanse producten
Hanneke van Dorst: “Samen met mijn compagnon Joëlle run ik Taste of Puglia, een webshop met delicatessen, woon- en keukenaccessoires uit Puglia in Zuid-Italië. Joëlle woont daar ook en heeft zo direct contact met onze leveranciers. Ik verzorg alles hier in Nederland. Een ideale combinatie wat ons betreft, want korte communicatielijnen zijn erg belangrijk. De producten worden handgemaakt door de beste ambachtslieden uit deze regio en met zorg en aandacht door ons geselecteerd. We werken alleen samen met kleine familiebedrijven en alle items zijn daardoor uniek. Het servies dat wij verkopen is gemaakt en gedecoreerd volgens oude tradities, met vrolijke spetters en kenmerkende kleuren.”
 
“Ik heb echt een passie voor mooie, kwalitatieve producten en vind het leuk om dat unieke, Italiaanse gevoel bij mensen thuis te kunnen bezorgen. Onze Italiaanse ‘nonna’ uit Puglia deelt ook nog eens met liefde haar recepten voor de heerlijkste pizza’s en focaccia’s. Allemaal te maken met producten uit onze webshop en het ziet er natuurlijk extra lekker uit op dat mooie servies”, lacht Hanneke. “We groeien hard en voor de toekomst zijn we ons aan het richten op nieuwe verkooppunten in Nederland en België. Maar onze thuisbasis blijft Rijsoord, waar de deur voor Jolanda altijd openstaat!” La vita e bella bij Taste of Puglia.
 
Jubileumactie: Your Italian Moment
Win een Italiaans pakket van Taste of Puglia met daarin een heerlijke olijfolie, een prachtige keramieken olijfoliefles (uit het favoriete gele servies van Jolanda), serviesschaaltjes en heerlijke pasta! Geniet van la dolce vita: Like, deel en maak kans op dit pakket via onze social media kanalen:
FACEBOOK
INSTAGRAM