Intrahuis wenst u Fijne Feestdagen!

BrAM Magazine

De nieuwe BrAM is uit, met een leuk artikel van ons en het vernieuwde kantoor!

Het magazine is via onderstaande link online te lezen.
Blader snel naar pagina 38 en 39. 

https://issuu.com/www.bram-magazine.nl/docs/bram_sep17_issuu 

Life-events

Life-events is een platform dat je helpt met vragen op het gebied van financiële, juridische en fiscale zaken. Dit met behulp van een aantal specialisten die kennis hebben op deze gebieden. Je kunt contact opnemen met Life-events en die  zoeken, aan de hand van jouw vraag, een specialist en je wordt binnen 24 uur in contact gebracht met deze specialist!


Wij als Intrahuis Makelaars zijn ook als specialist aangesloten bij Life-events. Als makelaar en taxateur kunnen wij jouw vragen op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties beantwoorden en je eventueel in contact brengen met de andere specialisten van Life-events.

Trotse sponsor T.V. Heer Jan

Met ingang van 1 juni 2017 zijn wij trostse sponsor geworden van Tennis Vereniging Heer Jan.
Vanaf nu siert ons prachtige reclame bord op baan 2.

Start bouw 2e fase Nieuw Havenkant te Heerjansdam

Inmiddels is de bouw van de tweede fase van het nieuwbouw project Nieuw Havenkant te Heerjansdam gestart. Op 27 maart jl. is de eerste paal van type Nieuwe Maas geboord. Na een week van boorwerkzaamheden is de machine verplaatst naar type Waal en is op 5 april jl. ook de eerste paal van type Waal geheid. Als de weersomstandigheden en nutspartijen meewerken, is de verwachting een oplevering voor de kerst. De start van de bouw werd op 25 april gevierd met alle kopers en projectbetrokkenen. Ondanks het wisselvallige weer een zeer geslaagde middag!
 

start ( ver)bouwing vrijdag 21 april

Het is dan eindelijk zover, de (ver)bouw van de 30 appartementen gaat dan nu echt beginnen. De verwachting voor de oplevering is medio december 2017. Maar voordat het zover is, zullen we symbolisch de eerste muur inslaan om de start van de bouw in te luiden. 

Uiteraard een moment om bij stil te staan. Met onze kopers hebben we dit gevierd onder het genot van een hapje en drankje.

Netwerk Ridderkerk 2017

Maandag 10 April was het weer zo ver: Netwerk Ridderkerk 2017. Net als andere jaren waren wij ook dit jaar deelnemer van, het grootste netwerk event van de regio. In samenwerking met VR-ander,  boden wij bezoekers de mogelijkheid om met een VR bril een virtuele tour door een woning te maken. Vele enthousiaste reacties waren het gevolg, een zeer geslaagde avond dus!
 

Sponsor overeenkomst Intrahuis VV Rijsoord

Intrahuis tekent sponsorovereenkomst met BCR.

Fotoshoot bij Petrina Portretfotostudio

Afgelopen maand hebben wij met het Team een zeer geslaagde fotoshoot gehad bij Petrina Portretfotostudio. (http://www.petrina.nl/fotostudio/)

De prachtige locatie met mooie details en veel licht, maakte de ideale plek voor een mooie teamfoto.

Een warm ontvangst, compleet met stylingtips & visagie zorgde voor een leuke middag en een zeer geslaagd resultaat.
 
Dank voor de gezellige middag!
 

Start verkoop Forty Five 30 appartementen te Zwijndrecht

Locatie Forty Five
De transformatie van dit voormalige kantoorpand naar 30 appartementen is uniek voor de gemeente Zwijndrecht. Het woongebouw zal de naam: Forty Five krijgen en is gelegen in het hart van het centrum.  
30 riante appartementen verdeeld over 6 woonlagen en variërend van 86 tot 99 m2. Uiteraard biedt het gebouw een lift , tevens is er op de begane grond een multifunctionele ruimte ter beschikking voor bewoners alsmede een binnentuin.
Eigen parkeerplaats op het buitenterrein.  

•    30 riante appartementen aan de Stationsweg 45
 

Castagne

Binnen 3 maanden meer dan 70% verkocht !!! het is dan ook een uniek concept met een geweldige presentatie qua beeldmateriaal en modelwoning waardoor de appartementen bijna ;-) zichzelf verkopen. Super project !

Start verkoop project Castagne

Vandaag 13 juni 2015 start verkoop van dit geweldige project, zeer goed bezocht door honderden !! mensen, serieuze belangstelling, eerste inschrijvingen zijn al binnen 

Netwerk Ridderkerk 2015

Op 21 april 2015 waren wij wederom deelnemer op Netwerk Ridderkerk, het grootste netwerk event van de regio. 
Deze editie hebben wij ingezet voor de lancering van ons nieuwe logo alsmede de aankondiging voor de verkoop van appartementengebouw Castagne in Ridderkerk. 
Een prima avond met veel enthousiaste reaktie's. 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]