Omschrijving

Goed onderhouden woonhuis aan een rustig woonhofje in de groene wijk Veltum.

Goed onderhouden woonhuis aan een rustig woonhofje in de groene wijk Veltum.

Begane grond: hal met toilet, meterkast en toegang tot de kruipruimte. Woonkamer met veel lichtinval en de trap naar de 1e verdieping. Open keuken met een ingebouwde voorraadkast. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine/droger.

1e verdieping: Overloop, toegang tot 2 slaapkamers (ca 12 en 18 m2) waarvan de masterbedroom voorzien is van een balkon, badkamer(2001).
In 2008 is er een vaste trap naar de 2e verdieping gerealiseerd. Hier bevind zich de CV ketel (2000) , kantoor/speelruimte en een 3e slaapkamer.

Buiten:
vrijstaande garage, daardoor ook een vrije achterom. In 2004 is het dak van de vrijstaande garage vervangen. In 2014 is er een nieuwe hardhouten deur in de garage geplaatst. Deze deur geeft toegang om van de tuin de garage in te lopen.

De tuin ligt op het zuiden. En is 5 meter breed en 13 meter diep. De tuin is voorzien van een aangelegd terras. En een mooi aangelegde border.

In 2011 Is het huis volledig voorzien van kunstof kozijnen met HR++ glas. Ook de deur/voordeur zijn vervangen voor kunstof kozijnen en deuren met HR++ glas. Teven is in 2011 een fraaie terras-overkapping gerealiseerd.

Het huis is verder goed onderhouden. Echter is de keuken aan vervanging toe.

Vraagprijs €195000,- k.k.

Eventueel is financiering van keuken / badkamer mogelijk.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]